Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, september 18, 2003

Ja, en nu is het op het ergste wachten geblazen. Het waait al behoorlijk en de eerste band met regen is gearriveerd. Het ergste krijgen wij echter pas na 9 uur vanavond, dus een erg rustige nacht zullen we niet hebben.

Ik zal, als het lukt, telkens updates schrijven hier. Vanochtend ben ik nog gauw even naar de sportschool gegaan en het was er gigantisch druk. Waarschijnlijk omdat vrijwel iedereen vrij heeft. Ook de supermarkt was flink druk (ik had opeens zin in popcorn en chunky pindakaas, dus ben ik die nog gauw gaan halen).

En nu maar afwachten. Het schijnt, dat we de oostelijke kant van de storm krijgen en dat is geen goed nieuws, want die is het krachtigst en daar komen de meeste tornado's in voor. En als ik ergens bang voor ben, zijn het tornado's.

Hier thuis hebben we inmiddels alle losse dingen buiten zo goed mogelijk opgeruimd en ik heb het bad vol laten lopen, misschien ten overvloede, maar ik heb er behoefte aan op het ergste voorbereid te zijn, zodat ik tenminste weet, dat ik alles heb gedaan wat ik kon doen. Als het dan niet nodig blijkt, des te beter.

Hier kun je de radar van ons gebied zien en hier het laatste nieuws.

0 reacties: