Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, oktober 19, 2003

Alweer zo'n perfekte herfstdag en de kleuren komen steeds meer naar voren. Ik denk, dat het volgende week hier wel op zijn hoogtepunt is, dus dan moet ik toch weer eens met mijn fototoestel op stap. Morgen hoop ik, dat het lukt om naar Skyline Drive te gaan, want daar is het nu top kleuren tijd. In het weekend beginnen we daar niet aan, want dan sta je uren in de file.

Wel heb ik met Christine een uur door het bos gelopen vanochtend. De lucht is van dat diepe blauw en dan de gele en rode bomen erbij, prachtig! Ik kan niet genoeg zeggen, hoe ik van dit seizoen geniet!

Ook het rondrijden is een plezier, overal versierde huizen en tuinen en fel gekleurde bomen. Echt mooi!

Ik heb trouwens in de dierenwinkel wel Halloween costuums voor honden gezien, maar van costuums voor vogels had ik nog niet gehoord. Tot ik deze site hier zag. Kan het nog gekker? Ik lach me rot! Moet mijn vriendin Claudia hier eens van op de hoogte stellen, die heeft iets van 10 parkieten, papegaaien en kakatoe's! En wist je dat je luiers voor vogels kunt krijgen? Die heeft zij, zodat ze de vogels over mee naartoe kan nemen, ze heeft zelfs als ze autorijdt een vogel op haar schouder mee.

Het is ongelooflijk, maar ik ben al aan kerstinkopen aan het denken. Natuurlijk moet ik het meeste versturen, soms naar het buitenland, dus dat vergt tijd. Ik bestel over het algemeen online, want echt veel tijd om net als vroeger gezellig te winkelen, heb ik niet. Bovendien wordt winkelen met de kinderen helemaal niets, want dan zitten we de hele tijd in winkels die hen interesseren. Dus het internet biedt uitkomst. Ik heb mezelf dit jaar tot doel gesteld om voor Thanksgiving (27 november) klaar te zijn met alle cadeautjes behalve voor ons gezin. We hebben een uitgebreidde familie met neefjes, nichtjes en alles, dus heel wat mensen om voor te shoppen!

De rest van de middag lekker voor in het zonnetje mijn boek uitgelezen en gekeken naar de buurman, die met de kinderen een spelletje touch football (straatspelletje met een Amerikaanse voetbal) speelde. Kai en Saskia vonden het prachtig. Dit is echt van dat perfecte buitenspeelweer, niet te warm, ook niet koud. Heerlijk, heerlijk, heerlijk (vooral als ik bij weerkamer.nl naar het Nederlandse weer kijk, dan voel ik me helemaal supergelukkig!). Het is nu, om 17:30, nog 18 graden!

Vanavond hebben we goedkoop, maar heerlijk gegeten bij Hard Times Cafe, een chili restaurant. Je kunt daar kiezen uit 4 soorten chili: Texas, Cincinnati, Terlingua Red en vegetarische. Ik vind de Texas het lekkerst. Je krijgt het over spaghetti geserveerd en kunt er kaas op krijgen (hoewel ik het met sla nam, minder zwaar). Het is een heel simpel, gezellig restaurant, waar je ook biljart en darts kunt spelen. Rick was in zijn element, want hij kon Grolsch drinken.

Nu zit een programma te kijken over de 10 lekkerste voedselfabrieken in de VS. Wel leuk om hier te noemen, want van de meeste van deze dingen had ik in Nederland nog nooit gehoord. O.a. Krispy Kreme donuts (hmmm!!!), Jelly Belly jelly beans (hmmm!!!) en Coca Cola (in Atlanta), Hershey (wat hier niet ver vandaan is in Pennsylvania, en inderdaad ontzettend leuk!), Kellogg's cereals (vlakbij Rick's vader, in Michigan een bezoekje waard.), Hammonds snoepjes, Sturgis pretzels, Ben & Jerry's (onvoorstelbaar lekker ijs!), Tootsie rolls en lollies, Twinkies en nog veel meer lekkers!

En de Redskins hebben weer verloren, dit keer van de Buffalo Bills. Snik!

0 reacties: