Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, oktober 22, 2003

De hele dag geschilderd, vandaag! Het resultaat is fantastisch, vind ik zelf. Ik zal een paar fotootjes onderaan dit bericht plakken.

Tijdens het verven heb ik heerlijk naar Golden Oldies geluisterd en luidkeels meegezongen, tot schaamte van de kinderen, toen die eenmaal thuis waren. We hebben satelliet tv (vandaar ook BVN) en die heeft ook ongeveer 15 zenders, die enkel muziek zijn. Allerlei verschillende genres, o.a. oldies, easy listening, klassiek, jazz, 80's, 70's, hitlijst, blues en nog veel meer. Erg leuk vind ik dat, want er is geen reclame of geklets bij.

Raar weer vandaag, koud en winderig, maar net opeens een erg onweer. Het schijnt de komende dagen koud te worden, dus hopelijk wordt het dit weekend prachtig Shenandoah weer. Volgens Foliage Network, waar ik bijhou hoe ver het verkleuren gevorderd is, is dit een vreemde herfst. En ik ben het met ze eens: sommige bomen zijn al helemaal prachtig gekleurd of zelfs kaal en anderen van hetzelfde soort nog helemaal niet. Gewoonlijk kleuren de bomen min of meer tegelijkertijd. Ik merkte op mijn wandeling vandaag op, dat het lijkt te maken te hebben met de hoeveelheid zon, die de bomen krijgen. De orkaan en de vele wind, die we de afgelopen week hebben gehad, helpen natuurlijk ook niet mee.

Op het moment is de rest van het gezin naar de "Ice Cream Social" op de school van Kai en Saskia. Die avond begint om 18:30 en dus eten de kinderen voor hun avondeten ijs. Ach, twee keer per jaar is dat ook niet zo erg. De kinderen vinden die avond natuurlijk prachtig, maar mij kan het gestolen worden. Gelukkig was Rick bereid ze dit keer mee te nemen.

Er zijn vrij veel van dit soort sociale avonden op de school. Er wordt veel aan "community" (gemeenschap) opbouwen gedaan. Wel een fijn gevoel, want als je hulp nodig hebt, wordt iedereen ook ingezet om te helpen.

Intussen heeft de sniper van vorig jaar, John Muhammad, vandaag weer besloten om toch maar advocaten in de arm te nemen. Twee dagen lang verdedigde hij zichzelf en moesten zijn slachtoffers zijn vragen ondergaan. Vreselijk lijkt me dat! Maar hij had, volgens zeggen, kiespijn en liet het dus nu weer aan advocaten over. Het is wat! Die man heeft met zijn maatje Lee Malvo dit gebied toch bijna 3 weken in een angst greep gehad, het is een wonder, dat er een jury gevonden is voor zijn rechtzaak!

Ik ben doodop van het verven en vind het herfstachtige weer buiten lekker gezellig om vanavond vroeg naar bed te gaan!

Mijn verfresultaten:

0 reacties: