Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, oktober 12, 2003

Heerlijk vind ik het wakker te worden met staalblauwe lucht en warmte! Het is heerlijk weer nu en dat nodigt natuurlijk uit om naar buiten te gaan. Dus hebben Saskia en ik vanochtend het fitness parcours in het park gedaan. De bomen beginnen al wat te kleuren, hoewel het nog lang niet op het hoogtepunt is, ik schat nog zeker twee weken, voor het zover is. Maar sommige esdoorns zijn al prachtig.

In het park was het een drukte van jewelste, overal voetbal (mannen) en baseball wedstrijden, joggers, fietsers, iedereen was buiten. Saskia reed op haar fiets en kreeg veel vertederde blikken, want haar mondje stond als gewoonlijk niet stil.

Vanmiddag hebben Katja en ik goed gebruik gemaakt van de "Columbus Day Sale", want vrijwel alles was flink afgeprijsd. Heerlijk met mijn tiener shoppen. De Tysons Corner mall was druk (maar dan denk ik weer aan Hoog Catharijne op zaterdag en dan realiseer ik me, gezien we nergens in de rij hoefden te staan om af te rekenen en onze ellebogen niet hoefden te gebruiken om van winkel naar winkel te schuifelen, dat "druk" een relatief begrip is).

Katja en ik vonden heel wat kleding, ik vooral bij de Gap en zij vooral bij PacSun. Als snack halverwege namen we een aardbeien smoothie. Al met al een heel gezellige middag.

Vanavond eten we Turks, yogurtlu kebab, biefstuk met yoghurt en tomatensaus en pita brood. Hmmm!!!

Ik hou het vandaag kort, zodat ik tijd heb om aan mijn Mexico verslag en foto's te werken

0 reacties: