Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, oktober 15, 2003

Het was me het nachtje weer wel! Na het enorme noodweer van gisteravond begon het keihard te waaien, 75 tot 100 km per uur! En om kwart voor vier vannacht hoorden we "woem!!!" en uit was alle electriciteit. Het deed echt aan een paar weken geleden met Isabel denken, alleen was het nu niet warm.

Rick had gauw in het donker zijn horloge wekker gezet, want Katja zou natuurlijk toch om 6 uur op moeten. Iets ging daarbij mis en met schrik werd ik om 7 uur wakker (na een paar uur te hebben geprobeerd wakker te blijven, want ik was bang, dat ze zich zou verslapen, ben ik kennelijk toch in slaap gevallen). Katja heeft zich gauw klaargemaakt, maar had natuurlijk de schoolbus gemist, dus reed Rick haar gauw naar school.

Om half acht was de electriciteit weer aan, gelukkig. We hadden nog geluk, want anderen hadden weer de hele dag geen stroom. Ik hoorde iemand op de radio pleiten alle draden onder de grond te stoppen, hopelijk gaat daar gauw aan gewerkt worden!

Het heeft de hele dag verder flink gewaaid. Het schijnt in New York zelfs zo erg geweest te zijn, dat het een ernstig ongeluk heeft veroorzaakt met een veerboot in de haven. Ik hoorde net zeker 10 doden en verschillende mensen met geamputeerde benen en armen. Afschuwelijk! Die stad krijgt het wel voor zijn kiezen!

Het is nu 's nachts echt koud aan het worden (4 graden vannacht) en ons dekbed is niet dik genoeg, dus besloot ik naar Bed, Bath and Beyond te gaan en daar een extra comforter (een bedrukt dekbed) te gaan kopen. Bed, Bath and Beyond is een gigantische winkel met alles voor slaapkamers, badkamers en nog veel meer. Ik vind het heerlijk er rond te neuzen, want ik ben dol op kamers inrichten.

Ook had Kai absoluut geen passende winterkleding meer en hij heeft er een enorme hekel aan om te winkelen. Dus heb ik het meeste van zijn garderobe online besteld bij Old Navy en Kohl's. Maar het is nu opeens toch wel "nippy", zoals we hier zeggen, koel genoeg om lange mouwen en broek te dragen. Dus heb ik gauw bij Marshall's een broek en sweater voor hem gekocht. Marshall's is zo'n winkel waar je soms slaagt met een fantastisch koopje voor merknaam kleding, maar meestal is (vind ik) alles troep daar. Vandaag had ik geluk: een Adidas broek voor $15 en een Nike sweater voor $20.

0 reacties: