Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, oktober 01, 2003

Vandaag stond in het teken van pakken: lijsten uitprinten, post verzorgen, dieren naar de kennel brengen, want... morgenvroeg vertrekken we naar Cancun, Mexico. We gaan op kosten van het bedrijf van Rick 3 dagen bij Aventura Palace en 2 dagen bij Xpu-Ha Palace logeren! Een goede prijs voor al het reizen, dat hij doet!

We halen hiervoor onze kinderen uit school. Dat gaat hier veel gemakkelijker dan in Nederland, een simpel briefje naar de leraren en voila. De kinderen moeten wel schoolwerk meenemen om op reis te doen, maar verder is het prima. Dit omdat er gedurende het schooljaar nauwelijks vakanties zijn. Enkel 1 week Kerst (2 weken dit jaar omdat Kerst midweek valt) en 1 week Pasen en dat is het. Dit is een internationaal gebied en mensen reizen nu eenmaal, dus er wordt niet moeilijk over gedaan (tenzij het constant is, natuurlijk).

Vrijdag werd nog door de school super intendent (hoofd van het schooldistrict) voorgesteld om, als er weer zoveel sneeuw als vorig jaar is, 2 dagen van de paasvakantie af te halen. Op maandag hadden we al email, dat hij dat voorstel had teruggetrokken. Ten eerste was een van die dagen een Joodse feestdag en ten tweede waren de ouders razend (ik incluis, ik had ook geschreven naar onze vertegenwoordiger) omdat de vakantieplannen al vaststonden.

Maar goed. Behalve pakken ben ik ook druk bezig geweest om foto's online te zetten en een reisverslag af te maken. Ik wilde klaar zijn met de zomer voor we aan deze reis begonnen. Dus staan er foto's van het Zuidwesten, New Orleans en Aruba hier. En het reisverslag van onze reis naar New Orleans is hier te lezen.

Ik zit nu mijn favoriete snack te eten: jerky. Deze is buffalo, maar je hebt ook rundvlees en kalkoen. Het is gedroogd, gepeperd vlees. Klinkt vreselijk, smaakt heerlijk, ik raad het een ieder aan bij een bezoek hier.

Alles is schoon, gepakt en klaar en morgen vertrekken we om 6:30 uur om een vlucht van 10 uur te halen, American Airlines heeft nl. altijd gigantische wachttijden bij het inchecken. Dinsdagavond zijn we weer terug. Allemaal een heel prettig weekend!

3 reacties:

Brigitte en Mark zei

Jammie beef jerky! Daar kon ik geen genoeg van krijgen! Echt jammer dat we zoiets in Nederland niet hebben.. :(

Anoniem zei

Howdy very cool website!! Man .. Excellent .. Amazing .
. I'll bookmark your blog and take the feeds additionally? I'm satisfied to
find numerous useful information right here in the post, we need work out more strategies
in this regard, thank you for sharing. . . . . .
Check out my website topografía

Anoniem zei

Wow that was odd. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn't appear. Grrrr... well I'm
not writing all that over again. Regardless,
just wanted to say wonderful blog!
Here is my webpage Instalación geotermia en Toledo