Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, oktober 08, 2003

We zijn er weer! Wat een fantastische reis hebben we gehad. Ik zal er een apart verslagje over schrijven. Mexico en de Mexicanen hebben zeer zeker ons hart gestolen en ik heb hernieuwde motivatie om nu eens eindelijk Spaans te leren. Met mijn kennis van Frans, Italiaans en Latijns moet dat toch lukken! En er wonen zoveel Spaans sprekenden in dit gebied, dat ik zeker zal kunnen oefenen. Nu nog even tijd vinden.

Zoals altijd als we op vakantie zijn, hadden we geen idee van het nieuws hier. En toen we gisteravond thuis kwamen, was Arnold Schwarzenegger al tot gouverneur van Californie verkozen. De reacties hierop buiten Californie zijn zeer sceptisch. Ik moet toegeven, dat ik verbaasd was, dat hij zo overweldigend won. We zullen zien in de komende 2 jaar hoe een populaire acteur zonder politieke ervaring het ervan af brengt. Hij lijkt luchtkastelen te willen bouwen, maar wie weet.

Verder vernam ik, dat Roy van de befaamde Siegfried en Roy show in het Mirage Hotel in Las Vegas tijdens de show door een van de tijgers in zijn nek was gebeten. Schokkend nieuws voor ons, want wij hebben die show afgelopen november zelf ook gezien en hij was echt fantastisch. Nu is de show gesloten en is het niet bekend of hij ooit nog te zien zal zijn. Het is een wonder, dat Roy nog leeft en of hij ooit weer in staat zal zijn zijn illusionist carriere te vervolgen is erg onzeker. Wat een vreselijke ervaring zal het geweest zijn voor het publiek en de medewerkers en zijn partner Siegfried. Ik hoop van harte, dat hij er weer bovenop komt! Ook al omdat hierdoor 267 mensen zonder werk zijn komen te zitten.

Het was een heerlijke zomerdag vandaag en dat in october! Echt Indian Summer. Wel fijn om daarin terug te komen van een warme vakantie.

Ik moest vanmiddag met de meisjes o.a. naar de bank en de apotheek. Ik besloot eens lui te zijn en van de drive thru's gebruik te maken. Natuurlijk hebben we hier de drive thru restaurants, maar veel banken hebben ook drive thru pin automaten en twee apotheken hebben hier drive thru's voor recepten. Heerlijk als je ziek bent, want anders sta je daar maar te wachten. Andere drive thru zaken zijn sommige wasserijen en natuurlijk autowasserijen. Je kunt dus heel wat doen zonder de auto uit te komen. En soms is dat wel heel handig! Ja, ja, erg lui en ik maak er ook meestal geen gebruik van, maar als je haast hebt is het heerlijk.

0 reacties: