Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, oktober 25, 2003

We zijn weer een jaar beschermd tegen de griep. Om 9 uur waren we present bij de kinderarts, met 2 angstige meisjes en een dapper jochie. We hadden het er nog over, hoeveel kleiner de naalden tegenwoordig zijn, dan toen Rick en ik prikken kregen vroeger. En we kregen er veel, want we hebben beiden veel in het buitenland gewoond, in derde wereld landen.

De griepprik wordt overigens ontzettend gepushed. Je kunt ze zelfs bij het benzinestation halen op bepaalde dagen. En bij Safeway, Giant en andere supermarkten. Nu is er ook een nieuwe op de markt, een neus spray. Die kregen we vandaag niet, helaas voor de meisjes, want dat is een live virus en er zijn nog niet genoeg testen mee gedaan volgens onze kinderarts

Daarna is Rick gaan verven (yay! ik had er genoeg van na twee volle dagen) en ben ik met Katja naar Great Falls national park gegaan. Daar was het zoals gewoonlijk prachtig. Ook de weg erheen is heel mooi, met enorme kastelen van huizen langs de weg. We kijken onze ogen altijd uit.

De watervallen waren weer watervallen, niet die kolkende massa, die we in september zagen na de orkaan. Het was vrij druk en we hebben wel een uur zitten kijken, hoe een stel kayakkers via de watervallen naar beneden gingen. Heel spannend, ze duiken zo naar beneden en vallen om en komen dan weer boven. Net zo'n duikeleend.

Vervolgens hebben we de hele middag doorgebracht met zoeken naar vrijwilligerswerk voor Katja voor morgen. Katja wacht nogal tot het laatste moment en natuurlijk zijn de vrijwilligersbaantjes voor een zondag niet voor het oprapen. Tenminste, niet degenen die zij wil doen. Ze gaat nu waarschijnlijk naar een bejaardentehuis of naar de soep keuken om maaltijden uit te delen aan de daklozen. Ik vind het wel een heel goed programma, want het laat haar ook zien, hoeveel hulp er nodig is overal. Maar vanwege verzekering tegen eventuele ongelukken, hebben de meeste bedrijven tenminste een week nodig om een vrijwilliger aan te nemen. Bovendien zijn er duizenden vrijwilligers.

Onze family room ziet er fantastisch uit in kobalt en donkerblauw met witte accenten! Ook de badkamer van de kinderen, die felgroen is geverfd ziet er heel leuk uit. Morgen nog wat laatste vergissinkjes schoonmaken en dan is het schilderwerk wat we zelf doen gedaan en moet er een professionele schilder komen voor de rest, want we hebben 2 verdiepingen hoge muren.

Vanavond lekker vroeg naar bed en ook nog de klok een uur terug voor de winter, lekker, morgen een extra uur!

0 reacties: