Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, november 04, 2003

De laatste mooie en warme dag, vandaag, dus ik heb keihard gewerkt in de tuin. Het gras was niet meer te zien door de bladeren en het was flink lang geworden met het warme weer. Normaal doet Rick het grasmaaien, maar omdat hij pas zaterdag weer thuiskomt en het kouder gaat worden, besloot ik het onder handen te nemen. We hebben een flink gazon en het nam meer dan een uur in beslag om te harken (dit is enkel de voorkant van ons huis) en het maaien was ook een flinke oefening, want we wonen op een heuvel. Net voordat ik klaar was, begaf de maaimachine het. Gelukkig werkte de buurman naast mij ook in de tuin en kon ik zijn machine lenen om het karwei af te maken. Pfff! Ik was zo bezweet, dat alle 3 de kinderen verbaasd vroegen wat ik in 's hemelsnaam had gedaan!

Nadat dat allemaal gedaan was, wilde Katja met een vriendinnetje naar de mall en ging Saskia bij een vriendinnetje spelen en kreeg Kai 2 vriendjes bij ons te spelen. Voordat ik Katja naar de mall bracht gingen we bij het politiebureau haar computer ophalen. De detective vertelde, dat ze er verder niet veel op hadden gevonden, maar dat Katja voortaan veel voorzichtiger moet zijn. Hopelijk heeft ze hiervan geleerd!

Toen iedereen op zijn plaats was afgeleverd, begaf ik me naar de school om te stemmen. Het was rond 3 uur en ik dacht, dat het dan wel rustig zou zijn. Niets was minder waar, ik stond in een rij van meer dan 10 mensen. Vooral oudere mensen, die nogal de tijd namen om te stemmen. Ik was nummer 397 vandaag bij dat stembureau.

Ons district is vooruit met stem"biljetten". We stemden al een hele tijd electronisch, maar nu is het per computer. Voor de ouderen was het duidelijk best moeilijk te begrijpen, hoewel je enkel je vinger op de naam van de kandidaat moest plaatsen om erop te stemmen. Er was zelfs een film voor degenen, die langzaam van begrip zijn. Ik heb voornamelijk Democratisch gestemd en 1 Republikein. Ik stem op degene, die mij het meest aanspreekt, kwa overtuigingen, onafhankelijk van de partij. Ik ben wel benieuwd of mijn keuzes het ook geworden zijn.

Vanavond zijn de kinderen en ik heerlijk Japans gaan eten. Katja en ik zijn dol op Sushi en Kai en Saskia vinden Kip Katsu lekker. Als Rick op reis is gaan we vaak uit eten. Op die manier hebben we even een ontspannen tijd met zijn viertjes om te kletsen en het ontlaadt mij een beetje om niet te hoeven koken of opruimen.

Na het eten haalden we een ijsje bij Dairy Queen. Ik eet niet vaak ijs, maar dat van Dairy Queen is te lekker om te laten staan. Vooral hun butterscotch dipped cone vind ik niet te versmaden!

Nu zit ik hier te schrijven met Saskia lezend in haar boek tegen me aan. We hebben allemaal een volle dag achter de rug. Morgen begint de school weer en dus het vroege opstaan. Gaap!

0 reacties: