Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, november 28, 2003

De vrijdag na Thanksgiving is voor de meeste mensen een vrije dag en voor velen de eerste dag van het Kerst seizoen. Het is ook de dag van de sales, dus het was overal druk, druk, druk. Ik besloot toch weg te blijven van welke winkel ook en ik had ook nog geen zin om Kerstversieringen aan te brengen, dat doe ik zondag wel.

De overburen hebben hun kerstboom al staan en meer en meer huizen hebben buiten kerstverlichting. Vanavond heeft het gesneeuwd en hoewel het niet bleef liggen, voelt het wel opeens alsof de winter hier is. Thanksgiving is eigenlijk de afsluiting van de herfst.

Het was een druilerige dag vandaag tot de kou inviel en het ging sneeuwen. Om wat kleur toe te brengen, besloten we naar The Cat in The Hat film te gaan met Mike Myers. Een film vol met speciale effecten en grapjes voor volwassenen, die aan de kinderen voorbij gingen. Erg leuk!

Saskia heeft een vriendinnetje te logeren en Katja moest babysitten, dus bestelden we van Pizza Hut. Ze hebben barbeque calzones nou, die heel smakelijk zijn!

De speurtocht naar cadeautjes is in volle gang. Ik bestel dit jaar heel veel online. Vandaag de cadeautjes voor mijn zusje en haar man en voor mijn vader voor Sinterklaas. Het winkelen vanuit mijn stoel, 's avonds, komt me heel goed uit. Maar morgen ga ik toch ook maar de echte winkels onveilig maken!

0 reacties: