Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, november 09, 2003

Een koude dag vandaag, maar Brynna en ik hebben heerlijk gewandeld met Claudia (mijn vriendin) en Sailor (Brynna's vriendin, een Engelse golden retriever). Het is gek, vroeger vond ik wandelen echt afschuwelijk. Iedere zondag in Nederland hadden we niets anders te doen, dan een wandeling maken, als eendjes achter elkaar. Ik heb jarenlang wandelen verafschuwd, daarna. Maar nu is het anders, de natuur hier is zoveel meer ongerept, er zijn eekhoorns en chipmunks en prachtige vogels te bewonderen. En het is een keuze, ik zou allerlei andere dingen kunnen doen, vroeger was er niets anders te doen op zondag.

En dus konden we vroeger ook niet doen, wat we de rest van de dag gedaan hebben: winkelen bij de mall. De meisjes en ik gingen naar Tysons Corner , want ik wilde alvast de kerstcadeautjes voor mijn broer en zijn familie in Canada kopen. Mijn vader gaat daar over 2 weken heen en het scheelt toch altijd weer een stuk, als ik de cadeautjes aan iemand mee kan geven, i.p.v. ze op te sturen.

Katja en Saskia gingen met me mee. De kerstliedjes worden al overal gespeeld en alle kerstspullen zijn in de winkels, maar voor de echte kerstsfeer wachten we hier toch tot na Thanksgiving. Dan mogen we de gezelligheid van de decembermaand gaan ondervinden. Toch vond ik leuke dingen voor mijn neefje en nichtje en schoonzusje. Helaas niet voor mijn broer, maar ik heb nog tijd.

Mijn dochters zijn echte meisjes en dus kwamen we met nog heel wat ander spul thuis. Ik moet zeggen, dat ik de kersttijd hier heerlijk vind, er komt heel wat bij kijken. Gisteren kregen we al een plastic zak aan de voordeur van de boy scouts. Die moeten we vullen met blikken en ander niet bederflijk voedsel. Dat doen we ieder jaar trouw. Zo wordt er voor daklozen ingezameld.

Saskia heeft vandaag besloten, dat ze haar verjaarspartijtje bij Build A Bear wil hebben. Prima! December is zo'n drukke maand, dat ik probeer haar partijtje op haar verjaardag zelf te houden, want in de weekends kan niemand. Build A Bear is ontzettend leuk en iemand anders doet al het werk. Lui misschien, maar met Saskia's groepje vriendinnetjes heb ik het een paar keer thuis geprobeerd en ben er nu van overtuigd, dat elders een beter idee is!



0 reacties: