Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, november 26, 2003

Het filmseizoen is begonnen! Gisteravond zijn Rick en ik naar Love Actually gegaan met Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson, Rowan Atkinson en meer. Een goede film, die de hele tijd onze aandacht had, maar aan het einde werd het erg chaotisch. Geen Oscar materiaal, maar een leuke avond uit.

Voor de film gingen we uit eten bij Macaroni Grill, ik had een heel lekkere salade van spinazie, orzo, kip, zongedroogde tomaten, kappertjes en meer. Dit is een lekkere keten van Italiaans eten en gezellig ook.

Vandaag ben ik nog gauw naar een heel drukke Whole Foods gegaan om wat laatste inkopen te doen voor ons Thanksgiving maal.

De kinderen en Rick kwamen net na de lunch thuis voor het lange Thanksgiving weekend. Om 2 uur hadden we hier 6 vriendjes van Kai en 2 vriendinnetjes van Saskia te spelen. Katja was naar de mall met een paar vriendinnen. Wij zijn echt de zoete inval hier, prima vind ik, laat de kinderen zich hier maar thuis voelen, dan weet ik tenminste wat er gaande is.

Om het lange Thanksgiving weekend te vieren, besloten we naar de Haunted Mansion film te gaan. Saskia was er wat bang voor, want ze was bang van de Haunted Mansion bij Disneyworld. Maar, ondanks dat ze op mijn schoot zat, ze hoefde haar hoofd niet te verbergen in mijn schouders. Geen enkele scene was echt vreselijk eng. Net genoeg om te griezelen. Een aanrader dus.

Kai heeft vanavond een vriendje te logeren en Rick is de pumpkin pies voor morgen aan het bakken. En morgen is de grote feestdag: Thanksgiving. Miljoenen waren onderweg naar familie vandaag, blij dat wij daar niet meer bij horen (vroeger gingen we altijd naar Rick's ouders in Michigan, maar sinds zijn moeder is overleden doet zijn vader er niet meer aan). Een fijne 4 dagen vrij nu! Het lijkt eindeloos :).

0 reacties: