Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, november 02, 2003

Het is werkelijk Indian Summer nu, het was vandaag weer 25 graden en alle herfstkleuren zijn "uit". Brynna en ik hebben heerlijk zo'n 7 kilometer gerend, naar het pad, waar ze halverwege ook een drinkbak voor honden hebben. Toch goed van haar, want ze is toch 9 jaar oud, wat is dat, iets van 63 in mensenjaren? Aan het eind van zo'n renpartij hangt haar tong wel zo ongeveer op de grond en loopt ze achter me aan, in plaats van me vooruit te trekken, zoals in het begin.

Gisteravond hadden Kai en Saskia allebei een logeerpartij elders (eindelijk!) en gingen Rick en ik naar Washington. Katja wilde niet mee, dus het werd een romantisch avondje voor ons tweeen. Eerst hebben we rond het Capitool op de Mall gelopen en heb ik foto's gemaakt van de verlichte koepel. Er waren een heel stel buitenlandse toeristen daar.

Daarna zijn we naar een Spaans restaurantje gegaan in een oude buurt. De huizen daar zagen er grappig uit, allemaal torentjes en koepeltjes. Het eten was heerlijk, allerlei verschillende tapas. Mijn favoriet was de gerookte zalm met crab. De serveerster was ontzettend vriendelijk en het was een gezellige avond.

Eenmaal thuis gingen we meteen naar bed, want we waren nog uitgeput van de Halloween vieringen. Ja, ja, we worden oud ;).

Vandaag hebben we ontzettend veel gedaan gekregen: de Halloween versieringen buiten opgeruimd, het gras achter gemaaid (als ik de moed heb zal ik dinsdag het gazon voor onder handen nemen), alles weer op zijn plaats gezet nu de schilders klaar zijn, 24 foto's in nieuwe lijsten gedaan (de andere hingen niet goed en vielen telkens van de muur) en nog meer.

Rick gaat morgen op reis naar Hawaii. Hij vliegt via San Fransisco of Los Angeles (hij weet nooit tot hij op het vliegveld staat wat er op zijn ticket staat, volgens mij!) en doet er in totaal 10 uur over. Om 5 uur morgenochtend gaat hij het huis uit. In Hawaii zal het 6 uur vroeger zijn dan hier, dus moeilijk voor hem om met ons te bellen. Hij komt na middernacht op zaterdagochtend heel vroeg weer thuis.

Om nog een gezellige laatste familie avond te hebben, besloten we vanavond bij Chili's te gaan eten, mijn vader ging ook mee. Mijn vader had eerder voor de borrel gerookte paling uit Nederland meegenomen, wat een lekkernij! Na het eten zijn we de nieuwe Disney film "Brother Bear" gaan kijken. Het was een leuke film, maar niet de beste van Disney. En natuurlijk gaat er weer een ouder dood in, wat is dat toch? Saskia moest even huilen bij het zielige gedeelte, maar verder was er een flinke dosis humor. Het was wel speciaal voor ons, want in april hadden we bij Disneyworld de animators voor deze film aan het werk gezien.

0 reacties: