Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, november 15, 2003

Rick is een dag thuis, morgen vertrekt hij weer naar Orlando. Dus moest er van alles gedaan worden. Hij is de hele dag in de weer geweest, vraag me niet waarmee! Hij baalt zelf ook van het constante gereis, maar gelukkig is er een rustperiode in zicht, volgende week Thanksgiving en hij neemt tenminste tussen Kerst en Oud en Nieuw vrij.

Om 10 uur hier kwam Sinterklaas in Nederland in Zwolle aan. Lang leve de satelliet! Saskia heeft de hele intocht live kunnen bezichtigen en ik kreeg een heel verhaal over hoe Sinterklaas "Marjolein" had gezegd (Saskia's tweede naam) :). Het had in ieder geval heel wat indruk gemaakt!

Prachtig weer vandaag, wel koel, maar zonnig. Dus besloten Christine en ik een van onze ellenlange wandelingen in het bos te maken. Heerlijk telkens zo in de natuur te zijn.

Na de wandeling begaf ik me weer naar Zany Brainy, want Saskia was op het laatste moment uitgenodigd voor de verjaardag van ons buurmeisje. Terwijl ik daar was besloot ik ook Kerst cadeautjes te kopen voor mijn broer en zijn familie in Nederland. Ik ga die volgende week verzenden, want het duurt altijd even voor het aankomt. Ik ben wel trots, dat ik voor Thanksgiving al 2 gezinnen "klaar" heb. Ja, ik moet toegeven, dat ik het maar matig vind, al die cadeautjes. Ik vind het heel leuk samen Kerst te vieren, maar als we ze toch niet zien, vind ik het lang niet zo leuk. Echt zo'n "moet" gevoel.

Mijn vader gaat volgende week naar Canada, naar mijn oudste broer in Ottawa, dus gaf ik hem vanavond hun cadeautjes mee. Scheelt weer heel wat in verzendkosten.

Mijn vader kwam hier om met ons naar de haring en paling avond van de Nederlandse Vereniging te gaan. Het was ontzettend gezellig, zoals altijd. En de haring en paling waren heerlijk, vooral de laatste, die was zo vers! Altijd een bijzondere avond.

Kai ging met ons mee en genoot van een paar broodjes kaas. Hun broodjes zijn zelfs geimporteerd uit Nederland! Katja was vandaag een stuk beter en is vanavond zelfs mee naar een toneelstuk bij de high school met haar beste vriendin. Saskia werd door de buren uitgenodigd om naar de film "Brother Bear" te gaan. Ze had die al gezien met ons, maar verkoos het toch boven haring en paling ;).

Ik ga gauw naar bed, volgegeten met heerlijke Nederlandse visprodukten! Vanavond komt Sinterklaas wat in de schoenen van de kinderen doen. Hij kan zo op een dag heel ver reizen!

0 reacties: