Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, november 12, 2003

Vanochtend moest Rick al heel vroeg naar Baltimore, ongeveer een uur rijden hiervandaan. Het regende dat het goot en dus duurde dat uur even twee en een half uur! Baltimore is overigens een heel leuke stad om te bezoeken, vooral het gebied dat de Inner Harbor heet. Er is ook een van de grootste en mooiste aquaria van Amerika.

Christine en ik besloten ons halfjaarlijkse bezoek aan IKEA te brengen. Die is een half uur rijden bij ons vandaan in een van de grootste outletmalls van het land, Potomac Mills Mall. De IKEA is enorm en we brachten er ruim anderhalf uur door. Heerlijk al die moderne Europese spullen en heldere kleuren. Ik kocht voornamelijk kaarsen voor Kerst en o.a. een heel moderne electrische "kaarsen" rij. En natuurlijk mocht de haring in lekkere sausjes niet ontbreken. IKEA is hier enorm populair, het is er altijd druk.

We lieten Potomac Mills verder voor wat het was, want daar kun je verder ook uren en uren in doorbrengen. Mijn broer heeft er, tijdens een bezoek uit Nederland, een keer 1000 dollar in 2 uur uitgegeven aan kleding! En daarvoor kun je bij zo'n outlet mall echt ontzettend veel kopen.

We besloten onszelf op een lekkere lunch te trakteren dichtbij Christine's huis. Het restaurant, de Blue Iguana, heeft heel lekkere, bijzondere gerechten en is een populaire lokale gelegenheid. Wij stonden versteld hoeveel kerels er om 2 uur al aan de bar hingen! Ik bestelde een tonijn sashimi met komkommer wrap (gerold in een tomatentortilla) en Christine een sandwich met portabello paddestoel (ik heb geen idee hoe zo'n ding in het Nederlands heet! Als iemand mij dit kan vertellen, graag).

Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan, daar hoorde ik van Katja, dat de lerares, die gisteren werkelijk overdreven tegen haar was uitgevaren en "shut up" tegen haar had gezegd, haar excuses had gemaakt en haar een hug had gegeven. Gelukkig, want als dat niet was gebeurd, had ik er toch wat van gezegd tegen de principal (rector). Katja was er gisteren zichtbaar van ondersteboven.

Ik zit hier nu helemaal net gekleed te schrijven, want ik moet vanavond met Rick mee naar een zakendiner. Dit gebeurt echt vrijwel nooit, dus ik ga er lekker van genieten. We gaan bij McCormick and Schmick eten, een heel goed visrestaurant.

1 reacties:

Brigitte en Mark zei

Haha wat grappig dat ze daar ook Ikea hadden, had ik eerlijk gezegd niet verwacht!