Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, november 18, 2003

Wauw, ik heb sinds begin september meer dan duizend bezoekers gehad hier! Van een paar mensen weet ik wel, dat ze meelezen, maar leuk, dat er zoveel mensen geinteresseerd zijn!

Ik heb vanochtend na de sportschool toch maar besloten de armen uit de mouwen te steken en alle bladeren voor ons huis in plastic zakken te scheppen. Het weerbericht voor morgen is heel slecht met onweer en harde windstoten en ik wist niet of de gemeente vandaag langs zou komen om de bladeren op te zuigen. Nu liggen er 13 (!) zakken tot de nok gevuld met bladeren. Die kunnen in ieder geval niet meer de tuin in geblazen worden. En natuurlijk kwam de gemeente prompt vanmiddag langs. Oh well!

Vanavond heb ik met de kinderen echt Amerikaans gegeten: BBQ (barbecue) bij Famous Dave's. Dit is eten wat uit het zuiden is komen overwaaien. Vlees wordt heel lang over een open pit gekookt in de heerlijkste sauzen. Dat wordt in een mandje met een maiskolf, frieten en een corn muffin geserveerd. Je eet met je vingers, dus je likt letterlijk je vingers erbij af! Fingerlicking good, zoals we hier zeggen.

Ik had babyback ribs, varkensribben. Hmm!! Lekker kluiven. Vooraf hadden we Buffalo kipvleugeltjes, die worden in een pittig sausje gebraden.

Er zijn niet zoveel barbecue restaurants in dit gebied, dus is Famous Dave's flink populair. Ook vanavond zat het weer vol en zagen we een stel bekenden. Dat vind ik het leuke van hier wonen: het is dicht bij de grote stad, maar iedereen kent iedereen, echt een small town gevoel.

Vandaag is mijn Sinterklaas bestelling van The Dutch Shop aangekomen. Heerlijk! Pepernoten, schuimpjes, chocoladeletters en nog wat ander Nederlands spul, een Delfts Blauw vaasje en een Sinterklaas tegel.

Ik heb de Brownie Mixes en Froot Loops naar Nederland gestuurd in ruil voor doosjes roomborstplaat, dus daar wacht ik ook ongeduldig op. Ik blijf Nederlands snoepgoed lekkerder vinden, dan snoep hier. Misschien maar goed ook!

0 reacties: