Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, november 30, 2003

"When the going gets tough, the tough go shopping" is een bekend gezegde hier. Nou, dat gaat zeker op, dit weekend! Natuurlijk waren wij (in dit geval Katja en ik) ook deel van die "tough", maar het was weer flink druk bij de mall. Dit keer Tysons Corner, die mall is veel groter dan Fair Oaks en dus vonden we er meer dingen naar onze gading.

Katja had een feest outfit nodig, ze heeft, zoals het een tiener betaamt, enkel vale jeans, dus het was winkelen geblazen, haar kleren kocht ze bij Wet Seal, die kennelijk ook een vestiging in Amsterdam hebben, Katja was tenminste helemaal enthousiast om een sweatshirt met "Amsterdam" erop te kopen. Ik wilde ook nog een nette jurk en slaagde met een rood pakje bij Lord and Taylor en vond ook nog wat truien bij The Limited. we hadden veel succes. Maar ik was uitgeput toen we thuiskwamen, die malls zijn echt enorm om doorheen te lopen!

Vanochtend heb ik de stockings boven de open haard gehangen. Zoals het gedichtje zegt "the stockings were hung by the chimney with care, in hopes that St. Nicholas soon would be there". Wij hebben ieder een rood witte sok met onze naam in glitter erop geschreven. Ook de dieren hebben ieder een miniatuur sokje.

Gisteravond was de laatste keer, dat de kinderen hun schoen mochten zetten. Saskia is heel erg op de rand van het wel of niet geloven, heel grappig. Onze kinderen voelen zich (terecht!) zeer bevoorrecht, dat ze zowel de Nederlandse als de Amerikaanse tradities mogen volgen. Gisteravond zongen ze alledrie uit volle borst "Sinterklaas Kapoentje", het enige Sinterklaas liedje wat ze uit hun hoofd kennen.

Vanavond kwamen Chuck en Christine eten, Mallory had hier de hele middag gespeeld. Zij en Saskia zijn net zusjes, hoewel Mallory meer dan een jaar ouder is. We bestelden ons eten van Tequila Grande, het Mexicaanse restaurant op de hoek. Zoals altijd heel lekker. Het zal morgen moeilijk zijn weer in het gareel te komen. Vier dagen vrij is zo ongewoon hier, het lijkt een eeuwigheid. Nog 3 weken en dan begint de Kerstvakantie, ik kan niet wachten!

0 reacties: