Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, december 24, 2003

Kai and ik hebben vandaag een Gingerbread (speculaas achtig) huis gemaakt en versierd. Dit is een jaarlijkse traditie, zo eentje, die de kinderen nooit willen overslaan. Zelfs Saskia stond even op om mee te helpen, maar voelde zich toch niet helemaal lekker genoeg. Gelukkig lijkt haar ziekte mee te vallen, zodat ze toch verder met alles mee kan genieten.



Vanavond, na ons buffetje, mag iedereen een pakje van onder de boom openmaken. Traditioneel is dat een pijama of iets anders wat met slapen te maken heeft, zodat iedereen Kerstavond heerlijk warm en nieuw naar bed gaat. Verder worden de cadeautjes van ooms, tantes en Grandpa van Rick's kant van de familie vanavond geopend. Dan gaan de kinderen slapen met "visions of sugarplums dancing in their heads". Morgenochtend zullen ze wakker worden met een kerstboomversiering naast hun kussen. Katja een engeltje, Kai een kerstman en Saskia een sneeuwman. Later, als ze het huis uitgaan, zullen ze zo al hun eigen versieringen uit hun jeugd hebben.

Vanavond kijken we constant waar Santa is, de website van Norad heeft prachtige graphics, waar je Santa over de grote steden ziet vliegen. Terwijl ik dit schrijf is hij in Engeland. De kinderen kunnen hun opwinding nauwelijks bedwingen.

En we proberen heel hard niet nerveus te worden van alle terreurdingen, zoals vliegtuigen, die op Washington zouden kunnen vallen. Laten we hopen, dat alle voorzorgsmaatregelen erge aanvallen kunnen voorkomen!

0 reacties: