Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, december 08, 2003

Maandag alweer! Soms sta ik versteld hoe de tijd vliegt, vroeger leken de dagen zo heerlijk lang (of eigenlijk ellenlang, ik verveelde me als kind vaak dood). En nu lijken er niet genoeg uren in de dag!

Echt veel interessants heb ik vandaag niet gedaan. Na het oefenen ben ik gauw naar Zany Brainy gegaan. Helaas gaat die bijzondere speelgoedwinkel bankroet en hebben ze nu dus uitverkoop. Natuurlijk wel fijn in het Kerstseizoen goedkopere dingen te kunnen krijgen, maar ik vind het heel jammer dat ze er straks niet meer zullen zijn, ze hebben echt originele dingen. Maar ja, misschien wel te origineel, de meeste mensen kopen toch spul van de Toys R Us kwaliteit, helaas. Dit bedrijf bezit ook F.A.O. Schwartz, wat vooral in New York echt een historische speelgoedwinkel is en waar de film "Big" met Tom Hanks gedeeltelijk gefilmd werd. Echt eeuwig zonde als die allemaal gaan verdwijnen!

Saskia is ontzettend academisch aangelegd en vindt het heerlijk rekenspelletjes te doen, dus ik nam voor haar een elektronisch rekenspelletje mee. Verder zag ik eigenlijk niet veel.

Bij Safeway heb ik gauw ingredienten voor Taco soep gekocht, altijd een heerlijk koud weer gerecht. Ook maar wat extra vitamine pillen gekocht voor de kinderen.

Er heerst op het moment heel veel griep en als je de media moet geloven kun je maar beter binnenshuis gaan schuilen, want anders ga je er absoluut aan dood. Wij hebben allemaal een griepprik gehaald, maar deze variant schijnt daar niet in te zitten. Ach, we zullen het wel merken.

Saskia is nu druk bezig haar Kerst lijst te maken, het is een heerlijke bezigheid als kind, al je wensen te bedenken. Nu maar hopen voor haar, dat ze voldaan worden :).

Vandaag kondigde Al Gore aan, dat hij Howard Dean zal steunen als Democratische kandidaat voor de presidentsverkiezingen. Daarmee gaf hij zijn voormalige running mate Joe Lieberman een flinke klap! Het zal er nog om spannen!

0 reacties: