Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, december 20, 2003

Vanochtend gauw even boven op de lopende band en met gewichten geoefend, want om 10 uur was ik uitgenodigd bij een Kerst brunch bij een vriendin. Ik vertelde Rick, dat ik een uurtje weg zou blijven, maar dat werden er 3, het was zo gezellig. Ik raakte aan de praat met een Zweedse, die hier nu 2 jaar woont. Zij en haar man wonen dichtbij en het is interessant om zoveel gemeen te hebben, alleen al omdat we buiten Amerika zijn opgegroeid. De Zweden hebben ook vuurwerk met Oud en Nieuw! (Wij ook, hier, maar de meeste Amerikanen doen daar niet aan) We zullen ze gauw eens te eten uitnodigen.

Rick had vanmiddag de moed om alle 3 de kinderen mee naar Fair Oaks te nemen. Dit is werkelijk het drukste weekend van het jaar in de malls. Natuurlijk is het nog steeds niet zo als in Hoog Catharijne in mijn herinnering, waar je je letterlijk met je ellebogen voort moest bewegen. Hier vind je dat een winkel druk is, als er drie mensen voor je in de rij staan.

Vanavond zijn we bij Outback Steakhouse gaan eten, een "Australisch" restaurant. Daar bedachten we allen wat onze favoriete kerstliedjes zijn. Overal waar je komt hoor je Christmas carols. In de bijna twintig jaar dat ik hier ben ken ik ze nu wel vrijwel allemaal, en dat terwijl ik alleen Nederlandse liedjes kende, voor ik hier kwam. Ik vind Engelse kerstliedjes heel leuk en vrolijk. Op mijn kerstwebpage zijn overigens ook kerstliedjes te vinden, die zowel in het Nederlands als Engels bestaan. Hieronder de tekst en midi files voor de liedjes, die we het leukst vinden (scroll naar beneden naar de titel van het liedje, de link voor lyrics laat je de woorden zien):
Rick -- Winter Wonderland
Petra -- Joy to the World
Katja -- Silver Bells
Kai -- The Christmas Song (deze vind ik ook heel leuk!)
Saskia -- Frosty the Snowman en Rudolph the Red Nosed Reindeer

Na het eten zijn we naar Blockbuster's gegaan en hebben daar een stel DVD's gehuurd om te bekijken. We hebben een kinderfilm gekeken voor Saskia. Maar nu kijken we een reality show: Fear Factor. Is die in Nederland ook? Deelnemers moeten allerlei enge of vieze dingen doen om te winnen, o.a. hertenballen eten (vorige keer). De kinderen vinden het prachtig (zolang ze het zelf niet hoeven te doen ;)).

0 reacties: