Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, januari 07, 2004

Een heerlijk rustig dagje! Soms is het gewoon fijn om niet van hot naar her te hoeven rennen.

Wel naar de sportschool geweest, waar ik na het oefenen nog 500 meter heb gezwommen en tijd in de hot tub heb doorgebracht. De spieren zitten goed vast, dus dat laatste is gewoon hard nodig nu.

Daarna met Christine even naar Party City geweest om een "It's a girl" bord en roze ballonnen te kopen, om in de tuin van haar buren te zetten, die vandaag met hun kleine meisje thuiskwamen.

Hier ga je niet per se op kraambezoek, hoewel het wel op prijs wordt gesteld even bij de baby te gaan kijken. Ongeveer een maand voor de geboorte heeft Nikki, Christine's buurvrouw, een "shower" gekregen. Dat is een feestje, waarbij familie, vrienden en kennissen komen en cadeautjes brengen voor de toekomstige baby. Als je dus op baby bezoek gaat, hoef je niets mee te nemen. Meestal brengen mensen maaltijden voor het nieuwe gezin, zodat ze de eerste paar dagen niet aan koken hoeven te denken. Wij hebben drie keer ondervonden hoe fijn dat is!

Ook als je trouwt krijg je zo'n shower. Heel leuk! Ik heb toen ik ging trouwen zelfs 3 verschillende showers gekregen, eentje met alleen lingerie als cadeautjes :-o!

Vanmiddag ging Katja naar de kapper, ze werd door een Iraanse geknipt en kreeg een heel blonde pluk vooraan in haar haar. Ze had voor haar nieuwe kapsel foto's van bekende sterren van het Internet uitgeprint. Ik had absoluut niet zulke vastomlijnde ideeen op mijn 13e!

Vanavond zijn Rick en ik op onze "date night" gegaan. We proberen dat regelmatig te doen, vooral omdat Rick de komende weken weer herhaalde malen op reis zal gaan. Katja paste op en Saskia was zowaar in slaap toen we thuiskwamen!

We zijn naar Old Town Alexandria gegaan. Dit is een heel leuk oud Coloniaal plaatsje aan de Potomac rivier, ongeveer een half uur rijden hiervandaan. Er zijn een heel stel leuke en gezellig restaurants en veel snuisterijen winkeltjes. De oude huisjes daar zijn erg pittoresk en sommige straten zijn nog geplaveid met keien.

Ons restaurant, Bilbo Baggins, is gehuisd in zo'n oud huis. Het was berekoud buiten vanavond en dus heerlijk om naast het haardvuur daar te eten. Het eten was voortreffelijk! Als voorafje kozen we beiden uiensoep, met heerlijk veel gesmolten kaas. Ik had wasabi zalm met asperge en champignons als hoofdgerecht en Rick had een crab cake met aardappelpuree en spinazie. Ook de bediening was ronduit fantastisch!

0 reacties: