Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, januari 14, 2004

Zou het vannacht gaan sneeuwen? 3 tot 8 centimeter zeggen ze, maar er is nog geen sneeuwvlok te zien. Ik hoop, dat het net genoeg sneeuwt om de scholen later te laten beginnen, maar niet genoeg om de scholen dicht te houden. Als het enigszins lukt wil ik naar de sportschool, want mijn spieren spelen met dit weer enorm op.

Vandaag heb ik gebruikt om wat boodschappen te doen. Onder andere bij Target, de winkel waar je werkelijk alles kunt vinden, van boodschappen tot kleding tot huisraad tot electronica. Echt een mecca voor de shopper, want de kwaliteit is meestal ook redelijk tot goed en de prijzen heel aantrekkelijk. "Tar-sjee" noemen veel mensen het (op zijn Frans uitgesproken) voor de grap, het is net een stap beter dan Walmart en K-Mart.

Ik had sportkleding nodig voor Katja en voor mezelf. Als je een short voor 7 dollar kunt kopen, zit je toch echt wel goed. Toen ik er toch was nam ik ook maar water en kattenvoer mee.

Daarna naar Whole Foods, want ik had vitamines nodig. $22 voor een potje!! Ik moet veel extra vitamines en andere natuurlijke extra's slikken en dat is me een dure bedoening! Iedere keer als ik de prijzen zie, schrik ik weer. Maar ja, alles voor de gezondheid, he.

Als ik zo bij de supermarkt ben, verbaas ik me er soms over, hoe mensen er bij lopen. Nu ben ik helemaal niet een type, dat vind, dat je er altijd pico bello uit moet zien en vind het prima om een trainingspak of iets dergelijks aan te hebben. Ik doe zelf ook wel eens na mijn oefenen zonder eerst te douchen boodschappen. Maar vandaag was het toch wel een geval van zeer interessante kledingkeuze: een man met een zwarte broek bedrukt met kersjes. Hij zag er echt als een pijamabroek uit. Ik moest de neiging om te giechelen onderdrukken. Het was echt geen gezicht! Je ziet ook regelmatig oudere vrouwen met krulspelden in. Het kan ze helemaal niets schelen wat anderen denken!

Volgens een vriendin van mij kwam die man vast uit Californie. Zij is daar net vandaan verhuisd en zei, dat de mensen zich in dit gebied veel beter kleden dan daar. Interessant. Natuurlijk weet ik best, dat Californians toch weer een heel ander volk zijn, ik ben er meermalen op vakantie geweest. Maar het blijft toch grappig, hoe de cultuur in verschillende delen van het land zo anders is.

Ik ga nu gezellig mijn nieuwe Margriet lezen, heerlijk iedere week zo'n echt Nederlands blad te ontvangen en dit is nummer 3, van 9 tot 16 januari, dus achterlopen doe ik niet.

0 reacties: