Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, februari 22, 2004

En ja hoor, Nader gaat meedoen. Volgens mij heeft hij heel wat aan geloofwaardigheid verloren, is hij te oud (70) en heeft hij de Green Party niet meer achter zich. Mijn voorspelling is, dat hij nauwelijks stemmen zal krijgen.

Vanochtend voor het eerst weer eens een heel eind gewandeld. De natuur is nog helemaal in slaap. Of wacht, niet helemaal, in een tuin zagen we de narcissen opkomen. Maar volgende week wordt het weer koud, hoewel de aanvankelijk voorspelde sneeuwstorm kennelijk niet doorgaat. Gelukkig maar, want ik heb er genoeg van! We hebben dan wel niet zoveel sneeuw gehad dit seizoen, maar er ligt nog steeds ijs in onze tuin!

Kai is vanmiddag met een vriendje naar Chuck E. Cheese geweest. Ik was blij, dat die moeder meeging, want ik vind dat een kwelling! Het is een pizza restaurant met allerlei spelletjes, waarbij de kinderen tickets krijgen, die ze kunnen inleveren voor speeltjes of snoep. De kinderen zijn er dol op, Saskia was heftig jaloers, maar ik vermijd het zoveel ik maar kan!

Rick vertrok rond 3 uur naar Seattle, hij komt laat vrijdagavond weer terug. Saskia verzuchtte, dat zij ook mee wilde, ze wilde de Space Needle weer eens op. Ja, dat willen we allemaal wel! Seattle is een leuke bestemming, hoewel Rick de hele dag in training zal zijn, dus niet veel toeristisch zal doen.

Omdat het afscheid op zondag altijd moeilijk is, zijn we met mijn vader gezellig bij de Melting Pot gaan eten. Dit is een fondue restaurant keten. Als voorafje krijg je kaasfondue. Je kunt kiezen tussen traditionele Zwitserse fondue (wat mijn vader en ik kozen), Cheddar fondue (wat de kinderen kozen), Zuidwest kaasfondue en iets met Roquefort.

Daarna krijg je een slaatje en daarna de echte fondue: verschillende vlees en vissoorten. Je kunt kiezen waar je ze in wilt koken. De kinderen namen de fondue bourguignonne, zodat ze hun kip met een jasje konden bakken. Wij namen Coq au Vin, wat erg lekker was!

Toe was er voor de kinderen witte en zwarte chocolade fondue, waarin ze aardbeien, ananas, banaan, cake en marshmallows konden dopen. Het was vreselijk gezellig en ook vooral lekker!

En nu maar wachten op het telefoontje, dat Rick veilig is aangekomen!


0 reacties: