Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, februari 01, 2004

Het blijft maar koud, wat een winter is dit! Ik kan me zo'n koude januari maand niet herinneren. En dat terwijl het begin januari zelfs nog 25 graden was!

Vanavond wordt de Superbowl XXXVIII gespeeld, altijd een groot evenement. Omdat wij in de basement een grootscherm tv hebben, hebben we een aantal buren en vrienden uitgenodigd voor een Superbowl party.

Gisteren heb ik hiervoor allerlei chips en dips gekocht: Frito's, Doritos, Ripples en salsa, spinazie en artichokken dip, crab en artichokken dip (artichokken zijn populair voor dips) en kaas dip. Verder zullen we bij Pizza Hut Buffalo kippenvleugeltjes en hun nieuwe "4 for all" pizza's bestellen, je krijgt dan 4 verschillende pizza's in een doos. Voor elk wat wils dus.

En dan football kijken! New England Patriots tegen de Carolina Panthers. Hopelijk wordt het een beetje spannend. Het leukste van de Superbowl zijn eigenlijk de reclames. Bedrijven betalen miljoenen om een plekje tijdens de wedstrijd te veroveren en wedijveren om de meest originele reclame.

Mijn voorspelling van de wedstrijd uitslag is 21-6 voor de Patriots. We zullen zien hoeveel daarvan uitkomt!

Football is een ontzettend commerciele sport. In zo'n wedstrijd worden specifieke pauzes gebouwd voor de reclames op tv. Je merkt dat heel erg, als je live zo'n wedstrijd gaat kijken. Maar het is ook, als je de regels eenmaal kent, een spannende sport.

Gistermiddag heb ik met een vriendin gewerkt aan de website van de ouderraad van de school van Kai en Saskia. Het is nog een heel werk want er zijn allerlei regels. Als het eenmaal klaar is, zal hij op de homepage van de school te vinden zijn. Helaas ziet die homepage (vinden wij) er niet erg professioneel uit, maar de "webmaster" wil van geen kritiek horen.

0 reacties: