Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, februari 24, 2004

Ik bedacht me, dat mijn tirade van gisteravond wel heel eenzijdig was. Ook omdat ik al een keer een heel stuk geschreven had en de site toen down ging en ik opnieuw moest beginnen. Wat ik wegliet is, dat er natuurlijk ook heel veel goeds komt van die preventieve zorg. Zo leeft mijn vader nog, dankzij snel handelen bij hartaanval symptomen en alle testen, die dan meteen gedaan worden, waaruit bleek, dat hij een zes-voudige bypass nodig had. Die kon ook meteen gedaan worden, geen wachtlijsten hier.

Ook toen Kai met een geboortedefect werd geboren, werd dat meteen (het was niet opvallend, maar zou later een groot probleem zijn geworden) onderkend en verholpen. Soms is het dus te veel, maar het geeft ook wel een gerust gevoel, dat ernstige dingen meestal vroeg gevonden worden.

De medische zorg is over het algemeen heel erg goed, vooral in dit stedelijke gebied waar veel van de beste dokters zitten. Het is alleen even zoeken tussen de honderden dokters om degene te vinden, die qua persoonlijkheid het best bij mij past.

Dit moest nog even bij mijn negatieve stukje van gisteren :).

0 reacties: