Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, februari 27, 2004

Oh, ik voel de lente in de lucht! Het wordt dit weekend ook 15 tot 20 graden! Dus besloot ik na het oefenen op zoek te gaan naar lente spullen om het huis op te sieren. We hadden nog Valentijns spullen staan en dat is natuurlijk allang voorbij. Ik probeer ieder "seizoen" iets anders te doen.

Vroeger veranderde ik mijn kamer tenminste een keer per maand, door de meubelen te verplaatsen. Hier gaat dat niet zo makkelijk, alles staat perfect. Dus is het veranderen van de zijden bloemen en kussens op de bank en dergelijke een perfecte manier om toch mijn verlangen tot verandering te bevredigen.

Michael's heeft een enorme sortering zijden bloemen en dus kocht ik bosjes narcissen en andere gele bloemen (omdat onze family room blauw is, vind ik geel de leukste kleur voor accenten). Ook vond ik een paar gekke haasjes voor op de vensterbank en kaarsen.

Target had heel grappige kussens, waaronder een groot kuiken kussen. Ook kocht ik er een lente vlag voor op ons dek. Deze vlaggen zie je overal aan huizen hangen. Ze zijn heel kleurrijk en de meeste mensen hangen ieder seizoen een andere buiten.

Tenslotte maakte ik twee lente kransen om aan de voordeuren te hangen. Het is gewoonte om je voordeur te versieren met een krans. Ik maak die zelf. Ik heb er wel eens over gedacht ze te verkopen, want ik krijg veel complimenten en als je ze kant en klaar in de winkel koopt zijn ze gigantisch duur! Het is leuk om te maken, maar ik heb de tijd nog niet om er een business van te maken. Misschien wanneer we gepensioneerd zijn ;).

Vanmiddag ben ik met Katja en een vriendin naar de nagelstudio gegaan. De meisjes vonden het prachtig en kregen "French" manicures (Katja met een zwart randje). Ook kregen ze een nagellak, die in de zon blauw wordt, prachtig natuurlijk.

Katja ging vanavond uit met vrienden naar Club Phoenix, een speciale societeit voor tieners bij het Community Center. Wat zou ik het heerlijk gevonden hebben, vroeger, om zoiets te hebben! Er zijn volwassenen, die een oogje in het zeil houden (dit voor onze gemoedsrust) en er is dansen, pizza en verschillende spelletjes. Allemaal gratis (behalve het voedsel, dan).

Met de twee jongsten ben ik Japans gaan eten en toe een ijsje van Dairy Queen. Zo gezellig met zijn drietjes, dan krijg je pas echt te horen wat de kinderen bezighoudt. Bij het Japanse restaurant ontmoetten we twee bekende gezinnen! We zijn dus niet de enige liefhebbers van sushi.

Dairy Queen heeft heerlijke ijsjes. Ik ben vooral dol op hun roomijs met butterscotch topping. Butterscotch is een van mijn favoriete smaken. Ik weet eigenlijk niet of dat in Nederland te verkrijgen is. Het is een heel romige caramel smaak. Zo'n topping vormt dan een hard laagje bovenop het ijs. Je kunt het ook in de supermarkt kopen, onder de naam Magic Shell.

Het kost ons Washingtonians trouwens heel wat tijd om naar ons werk te komen (Rick doet er 45 minuten over, dus langer dan het gemiddelde) Maar we zijn niet in de top 5 van de meest stressvolle steden. Maar ja, de enorme files zoals in Nederland kennen we in dit gebied (nog) niet, gelukkig. Of er moet een regelrechte ramp gebeurd zijn.

Nu is het wachten op Rick's aankomst op Dulles Airport, nog zo'n 8 minuten. Het is een lange week geweest!

Tot slot las ik dit artikel over het Democratisch debat in Los Angeles van gisteravond en wilde het hier ook vermelden, het is grappig geschreven en heeft veel waars te melden.

0 reacties: