Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, februari 08, 2004

Oh, wat mis ik het om de schaatskampioenschappen te zien! Vooral nu de Amerikanen het bij de heren zo goed doen! Ik merk, dat ik echt voor de Amerikanen ben, vreemd. Komt misschien ook omdat Nederland al zo lang die sport gedomineerd heeft.

Gisteren was een zonnige, "warme" (+4 graden) dag, dus gelijk hebben we van alles buiten gedaan. Vooral onze achtertuin weer wat toegankelijker gemaakt. Het weerbericht voor de rest van de week ziet er tenminste droog uit, want ik ben wel toe aan weer een gewone week.

Ik schreef al over de voorverkiezingen, dinsdag, hier in Virginia. Eerlijk gezegd merk ik er niets van. Volgens mij zijn geen van de kandidaten hier om campagne te voeren en de gewoonlijke verkiezingsbordjes zijn er ook niet.

Saskia en ik hebben gisteren met mijn vriendin Claudia en haar dochtertjes gezwommen en toen kwam het gesprek ook op de verkiezingen. Claudia gaat voor Clark stemmen, maar een echt duidelijke reden had ze daar niet voor. Ze is eigenlijk net als ik: iedereen heeft wel goede dingen in zijn programma en dingen waar je het niet mee eens bent. Behalve Dean is er niet zo heel veel verschil tussen de kandidaten, zelfs niet tussen hen en Bush. Het wordt dus wel een "persoon" stemmen, voor mij althans.

Ook hadden we het nog over het Borst incident. Nu schijnt er weer een vrouw in Tennessee een miljoenen schadeclaim ingediend te hebben tegen Janet Jackson, Justin Timberlake en Viacom. Ze zou "gewond" zijn door het gebeuren op tv. Wat heb je toch een rare mensen! Overigens lees ik meer over dit borst incident in de verschillende Nederlandse media, dan ik er hier over hoor of lees.

Gisteravond hebben we Christine en Chuck mee uit eten genomen naar ons favoriete restaurant, Cafe Renaissance. We hadden het nog over de vogelgriep, die nu ook zo dichtbij ons in Delaware is gevonden. Je kunt zo langzamerhand niets meer veilig eten! Maar ja, we gaan maar rustig door met ademhalen!

0 reacties: