Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, februari 26, 2004

Terwijl ik een prachtige zonsopgang heb ik zitten kijken, nu maar even een blogje schrijven. Gisteravond was ik er te moe voor en ik moest natuurlijk het einde van de "Bachelorette" zien en zien wie ze zou kiezen. Zouden we nu ook een miljoen dollar huwelijk van Meredith en Ian te zien krijgen? Ik hoop het niet, want het huwelijk van Trista en Ryan vond ik grote verspilling. Het schijnt ook dat Meredith niet zulke hoge ratings haalde, zou het publiek genoeg krijgen van het gezoen en gesmak iedere week?

Na het oefenen gisteren in Centreville zijn Christine en ik bij Sweetwater Tavern gaan lunchen. Wat ons opviel, is hoe vol het restaurant zat! Heel veel zakenmensen eten lunch in restaurants, toen ik werkte was ik altijd een van de weinigen, die van thuis lunch meebracht. Rick doet dat met vlagen, maar eet ook meestal buiten zijn kantoor.

We bestelden een ontzettend lekkere Oosterse salade (met de "dressing" er apart bij, salade worden anders zo overspoeld met saus, dat je de rest niet meer proeft) van rauwe rode kool (veel lekkerder dan gekookte!), worteltjes, gegrilde kip en nog veel meer.

Daarna ben ik naar Sears in Fair Oaks mall gegaan om de batterij van mijn horloge te laten vervangen. Sears Roebuck and Co. is een van de oudste Amerikaanse warenhuizen, het werd 1886 opgericht. Sears is vooral bekend om zijn huishoudelijke apparaten van het "Kenmore" merk. Ze hebben ook kleding, maar die is niet van de beste kwaliteit en ziet er ook goedkoop uit (vind ik).

's Avonds kwamen mijn buurvrouwen Lorraine en Jeanne en hun kinderen pizza eten. Hun mannen waren ook op reis, dus een goede gelegenheid om een gezellige avond samen te hebben. Ik bestelde van Vocelli's, want die hebben een heel lekkere spinazie, feta kaas en knoflook pizza. Maar toen de bestelling werd bezorgd, bleken we de verkeerde pizza te hebben gekregen. Ik heb meteen opgebeld en er werd me verzekerd dat ik de spinazie pizza met de volgende bezorger mee zou krijgen en ik moest de verkeerde pizza teruggeven (wat hier heel vreemd is, maar goed, ik neem aan, dat ze willen voorkomen, dat mensen op die manier gratis pizza's gaan bestellen). Veertig minuten later hadden we nog geen pizza. Toen heb ik de manager opgebeld en die stond binnen 5 minuten (het restaurant is hier vlakbij) met de pizza en een coupon voor een gratis pizza voor de deur. Toch indrukwekkende service uiteindelijk.

0 reacties: