Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, maart 24, 2004

Ik ben doodop! Vandaag moest ik 3 uur in de tandarts stoel zitten om uit te maken of ik TMD (Temporomandibulaire dysfunctie) heb. Gelukkig viel het allemaal mee, maar de testen logen er niet om. En dat allemaal voor het lieve bedrag van $1500. Leve de verzekering!

Nu hebben wij geluk, want we hebben tandheelkunde verzekering. Hoewel die lang niet alles betaalt (straks als ik al mijn vullingen moet laten vervangen moeten we het gros ervan zelf ophoesten) helpt het natuurlijk wel. En heel veel Amerikanen hebben die verzekering niet, waardoor je ook heel wat mensen met slechte gebitten ziet, vooral in de meer afgelegen gebieden.

Rick werkt deze hele week in downtown Washington bij het nieuwe Convention Center. Daar wordt de FOSE beurs gehouden. Rick staat daar voor Microsoft met de mobiele produkten. Hij vindt het altijd erg leuk. Andere jaren ben ik er ook geweest, maar helaas lukt het me dit jaar niet. Ik ben dol op beurzen, vooral omdat ik vroeger bij de Jaarbeurs in Utrecht werkte, heerlijk werk!

Omdat we beiden doodmoe waren van de dag besloten we met zijn allen Japans te gaan eten. Zoals we hier zeggen ons "comfort food", eten waar we naar leunen als we iets gezelligs nodig hebben. Als dessert gingen we naar Baskin Robbins. Saskia en Kai probeerden hun nieuwe "Shrek" smaak.

Gisteravond keken we een programma op Travel Channel over de beste ijsmakers in het land. Grote verrassing om te zien, dat 5 daarvan hier in de buurt zitten: Carvel, Dairy Queen, Haagen Dasz, Baskin Robbins en Ben and Jerry's (die laatste is wat verder weg). Maar behalve die bekende zijn er nog talloze ijswinkels in Vienna. En allemaal even lekker. En ik maar proberen van die zaken weg te blijven! Alleen zou ik best een echte Italiaan hier willen zien, en dan vooral citroen!

En vanavond laat ik dit het zoete einde zijn, ik ben klaar voor mijn bed!

0 reacties: