Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, maart 15, 2004

Vanavond maar een kort berichtje, hieronder kun je alles over ons weekend lezen. Het was heerlijk lenteweer vandaag en eigenlijk wilde ik de auto laten wassen. Die wordt vreselijk vies van zo'n ski reisje! Maar het was 17 graden vandaag en vannacht gaat het sneeuwen! Ja, precies, sneeuwen. Helaas wordt het morgen maar 5 graden. Veertien jaar geleden, toen Katja een dag oud was en we nog in het ziekenhuis lagen, was het maar liefst 25 graden! Dat zou ik nu ook wel weer lekker vinden.

Virginia mag dit jaar de U.S. Capitol Kerstboom leveren. Groot nieuws! Dit is nog niet eerder voorgekomen. Zo'n boom moet 30+ meter hoog zijn. Ik heb er gemengde gevoelens bij. Natuurlijk is het leuk dat "onze" staat is verkozen, maar waarom een levende jarenoude boom ervoor opofferen? Maar ja, goede reclame voor de staat natuurlijk en ook goed voor de kerstboom boerderijen, die hierdoor meer aandacht krijgen.

En vorige week was ik toch aangenaam verrast om te horen, dat Washington na New York de meeste theaterproducties in de VS heeft! Wij moeten daar echt meer gebruik van gaan maken!

Tot slot blijken wij hier in het hoogst opgeleide gebied in het land te wonen: Montgomery County, onze buur in Maryland, is nummer een en wij in Fairfax County zijn nummer twee. Geen wonder, dat het hier zo goed vertoeven is! Met dank aan WTOP radio voor mijn nieuws van vandaag, maar ik luister er dan ook altijd naar in de auto.



0 reacties: