Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, april 17, 2004

Dit is het weer, wat ik het liefst zie hier! Zevenentwintig graden, alle bomen mooi in bloei (hoewel mij dat flinke hooikoorts oplevert, prachtig is het wel) en iedereen lekker buiten. Het is heel erg aftellen voor mij op het moment, ik ben best zenuwachtig voor de 5 uur in de tandartsstoel op maandag, ook al zal ik die voornamelijk slapend doorbrengen. De laatste keer, dat ik een algehele narcose had was bijna 20 jaar geleden!

Ik probeer op allerlei manieren mijn gedachten te verzetten. Kai heeft een paar weken geleden zijn bril verloren en hij heeft er toch echt een nodig. Dus gingen we samen naar Fair Oaks Mall . Daar is Lenscrafters, waar hij zijn vorige bril ook kocht en die nog wisten wat het recept was en welke bril hij had. Bovendien zijn hun brillen in 1 uur klaar. En met mijn AAA kaart kreeg ik even 30% korting! Scheelt weer heel wat (want we waren niet zo happy met Kai, die die dure bril verloren had). Ik liet in het uur dat de bril klaar werd gemaakt ook de batterij van mijn hartslagmonitor vervangen en sleepte arme Kai mee naar verscheidene kledingwinkels. Hij was daar helemaal niet happy mee, maar ja, ik had ook geen zin om een uur op een stoel te gaan zitten. De bril staat hem overigens erg goed. Hopelijk is hij er nu wat voorzichtiger mee!

Toen we weer thuis waren heb ik een stapel Nederlandse tijdschriften, die mijn vader meenam uit Nederland, naar buiten genomen en heerlijk in een tuinstoel buiten gelezen. De Redbuds en Dogwoods zijn bijna in bloei, heel mooi! Ik ben dol op al dat prille lentegroen en de bloesems. Nog een paar weken en de prachtige azaleas komen uit.

Vanavond wilde Rick mijn gedachten van maandag afhouden en besloten we naar ons favoriete restaurant te gaan: Cafe Renaissance. Ze kennen ons daar bij naam en we krijgen werkelijke een koninklijke receptie. De Iraanse eigenaars serveren Europees (Frans en Italiaans) eten en het is erg goed. Het eten was fantastisch en ook de kinderen vermaakten zich prima. Een goede afsluiting van een mooie zaterdag!

Nu is het wachten op de terugkeer van Katja, die de dag met haar beste vriendin en moeder in Kings Dominion doorbracht.

0 reacties: