Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, april 15, 2004

Oh jee, word ik nu verkouden of heb ik een allergische reactie op alle bloeiende bomen? Ik ben enorm verstopt en dat is niet goed! Maandag moet ik onder het tandheelkundige mes en dan moet ik goed kunnen ademen. En ik wil het absoluut niet moeten uitstellen! Duimen dus maar, dat neusdruppels het allemaal kunnen oplossen.

Eindelijk, na 4 grijze dagen zagen we de zon weer vandaag. En hoe! Er was geen wolkje aan de lucht en alle lentebloesems en prilgroene blaadjes zien er weer prachtig uit. Dit weekend wordt het meteen ook weer 25 graden, heerlijk!

Vandaag was (is) het belastingendag. De laatste dag om je belastingformulieren in te sturen. Ik weet niet hoe dat in Nederland gaat of wanneer daar ingezonden moet worden. Maar hier is het dus 15 april. Op deze dag blijven een heel stel postkantoren tot middernacht open, want de envelope moet een 15 april verzonden stempel vertonen. Sommige mensen wachten expres tot het laatste moment, omdat het bij de postkantoren, die laat open blijven, zo gezellig wordt. Ons niet gezien, hoewel we het dit keer wel vandaag moesten verzenden. Dat heeft Rick vanochtend vroeg al gedaan. We krijgen gelukkig dit jaar geld terug, altijd meegenomen.

Volgens een rapport van de Environmental Protection Agency ademen we hier in Fairfax County niet erg gezonde lucht in. Met ons zijn er nog 500 counties in 31 staten met die waarschuwing! De EPA wil hiervoor strengere maatregelen tegen autouitlaatgassen nemen.

We kijken nu de twee uur finale van "The Apprentice", een realiteitsshow met Donald Trump. Een van de laatst overgebleven zakenmannen gaat een baan krijgen onder deze onroerend goed biljonair. Donald Trump is ongekend succesvol en de serie is interessant om te volgen.

0 reacties: