Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, april 14, 2004

Soms heb ik dagen, dat ik het reisagente zijn mis. Voor mij was dat een soort van op reis gaan met de klanten, waarvoor ik reserveringen maakte. Ik deed internationaal werk en genoot ervan. Natuurlijk vind ik het heerlijk om met de kinderen thuis te kunnen zijn en mijn eigen tijd te kunnen indelen, maar het denkwerk en de opwinding van dat werk mis ik toch.

Daarom heb ik vandaag maar eens mijn reisagent hoed opgezet. We willen namelijk een paar reizen gaan maken, binnenkort en in de zomer. Ja, ik weet het, we zijn enorm reislustig, maar zolang dat kan vind ik het heerlijk.

Maandag moet ik mijn hele tandartsprocedure laten doen en daar ben ik ook vrij nerveus over. Vandaag had ik de laatste voorbereidende afspraak, ook al geen pretje. Dus het denken over verre oorden doet me goed.

Het weekend van de 23e zullen Rick en ik naar Atlantic City, New Jersey gaan. Daar heb ik nu alle reserveringen voor gemaakt, want het blijkt daar gigantisch druk te zijn! Zelfs de restaurants heb ik al gereserveerd en bij sommigen konden we nu al pas na 22 uur terecht!

Wat me nu opviel tijdens het maken van die reserveringen, waarbij ik de verschillende Trump hotels (die helaas uitverkocht waren) opbelde en Caesar's Palace en nog een paar, is hoe onvriendelijk het personeel was vergeleken bij bijvoorbeeld Las Vegas (ook een casinostad tenslotte). Nu staat New Jersey bekend (heel generaliserend, natuurlijk) om zijn minder vriendelijke mensen, maar dit viel me echt op. Na 10 minuten wachten (waar ze niets aan konden doen, want het was gewoon druk) werd er eindelijk geantwoord en dan met veel gezucht gedaan wat ik vroeg.

Maar goed, we hebben voor alles reserveringen en nu ga ik me daar helemaal op verheugen, want aan maandag denk ik liever niet!

De tweede reis, die ik vandaag heb geboekt is naar San Francisco begin juli. We zullen dus 4 juli in SF zijn, leuk! Voor deze tickets gebruikten we frequent flyer mijlen van Rick en hoeven dus voor het hele gezin maar $25 te betalen! Jippie! Het is bijna 12 jaar geleden sinds ik voor het laatst in San Francisco was.

Verder was het vandaag weer een grijze dag, maar morgen wordt de zon weer verwacht. Ik kan niet wachten!

0 reacties: