Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, april 18, 2004

Zoals zo vaak in de lente en herfst is het weer zeer veranderlijk op het moment. Een week geleden zondag droegen we nog ski jacks met 7 graden en regen. Vandaag waren we de hele dag buiten en werd het maar liefst 32 graden!

Vanochtend heb ik met Christine, die terug was na een week Disneyworld in Florida, de 7,5 kilometer rond het Burke meer gelopen. Het was druk, er waren veel vissersboten op het meer, fietsers en joggers en families met kleintjes, die gewoon lekker van het mooie weer genoten. De natuur is op het moment prachtig, alle wilde bloemen, roze, gele en paarse, overal en baby gansjes en eendjes in het water. Een heel mooie wandeling! Alleen hadden we te weinig water mee, slechts een halve liter en het was zo warm, dat we veel meer nodig hadden. Thuis hebben dus gauw een paar glazen ijswater achterover geslagen.

Toen ik hier thuis kwam, speelden de kinderen in de hot tub in de achtertuin. Ook de buurjongetjes waren aanwezig. Die zijn 7 en 9 en komen uit een streng katholieke familie. En het valt me altijd weer op, hoe geobsedeerd die jochies zijn door alle lichamelijke functies en sex. Hun moeder komt altijd op hoge poten hier verhaal halen als een van mijn kinderen iets ontuchtelijks (in haar ogen, dan) zegt of doet, maar wat ik vanmiddag van die jochies hoorde sloeg werkelijk alles! Ergens doet het me bijzonder goed te zien, dat mijn kinderen niet de Sodom en Gomorra van de buurt zijn, maar dat haar zoontjes er ook goed weg mee kunnen! Ik wil het er wel met haar over hebben, want zij hebben mijn kinderen een term geleerd, die ik niet kende en zelfs Katja als tiener nooit gehoord had, maar die werkelijk zeer grof is. Ik blijf het belangrijk vinden open te zijn over dit onderwerp. Het niet praten erover resulteert duidelijk in overdreven grote interesse, zelfs op die jonge leeftijd!

Ik heb verder de hele middag heerlijk in de achtertuin gelezen en we hebben gegrild en lekker buiten gegeten. Als dit weer nu nog aan zou houden, zou het helemaal fantastisch zijn, maar dat is natuurlijk niet het geval.

Of ik morgen fut heb om te schrijven weet ik niet. Veel zal ik ook niet meemaken, als ik 5 uur lang "slaap". Ik ben wel blij, dat het wachten bijna over is, ik wil het nu ook maar achter de rug hebben!

0 reacties: