Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, mei 13, 2004

De eerste botsing heeft plaatsgevonden! Ik heb vanochtend 30 kilometer gefietst en overal lagen lege cicade poppen, lekker knapperig onder mijn banden. Maar verder vliegen ze nog niet zoveel, want pas toen ik bijna thuis was, vloog de eerste tegen mijn buik aan. En inderdaad, er is geen ontwijken aan, ze vliegen gewoon blindelings en zijn echt wel groot als ze tegen je aanvliegen!

Ik moet toegeven, dat ik na 30 kilometer toch wel moe ben. Ik word oud! Maar dat weerhield Katja er niet van me te vragen om met haar te gaan winkelen voor shorts en t-shirts. Het is dan ook wel flink warm, telkens en ze heeft alleen lange spijkerbroeken. Dus op naar Old Navy en Kohl's, waar ze gelukkig wat leuke dingen vond. Maar ik heb wel een kieskeurige tiener! Ik was even bang, dat ze niets leuk zou vinden en de hele vochtig hete zomer in lange broeken zou doorbrengen!

Verder heb ik vanmiddag het tapijt laten stomen, het was hard nodig, met alle dieren en kinderen, die dagelijks door het huis komen. Het bedrijfje, dat ik gebruik, is een echtpaar, die een heel goede formule hebben. Ze maken het tapijt niet door en door nat (na een uur is het droog) en ze krijgen de ergste vlekken eruit! Maar om heel eerlijk te zijn, zou ik in het hele huis houten vloeren willen. Al dat gedoe met tapijt vind ik hoogst ergerlijk, met hout zouden we nog niet de helft daarvan hebben. Maar Rick vindt het zo gezellig en warm. Zou dat een cultureel verschil zijn?

Vanavond kijken we de laatste aflevering (na 11 jaar) van "Frasier". Ik weet niet, of die serie ook in Nederland te zien is, maar hier is hij al jaren bezig als "spin off" van "Cheers". Ik ben bang, dat deze klassieke comedy series niet verder gaan, maar allemaal worden vervangen door geestdodende reality shows, zoals de Bachelor. De eerste daarvan was best grappig, maar nu vind ik het leeghoofdige gezoek naar een "partner" hoogst irritant worden. Maar ja, het is natuurlijk veel goedkoper, dan al die dure acteurs betalen...

0 reacties: