Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, mei 09, 2004

Moederdag! Ja, we vieren het hier op dezelfde dag als in Nederland en ik weet sinds kort, dat dat niet overal in de wereld het geval is.

Ik moet toegeven, dat ik dit een heel leuke dag vind. Niet alleen om de leuke dingen, die de kinderen en Rick maakten en uitzochten voor me, maar vooral om de tijd die we samen doorbrengen.

Van Saskia kreeg ik een tekening vol met duimstempels, die ze tot een dier had gemaakt. Heel creatief gedaan! Katja had met een vriendin gewinkeld en ik kreeg lekker ruikend doucheschuim van Bath and Bodyworks en in chocola gedoopte kersen van haar (hmmmm!!!). Kai was helemaal origineel en gaf me een Bonsai boompje. Ik hoop, dat ik die in leven kan houden! Van Rick kreeg ik een schattig armbandje. Ik werd helemaal sentimenteel van de lieve blikken en knuffels waarmee dit alles gegeven werd!

Na een voortreffelijk ontbijt op bed, van Cinnabon cinnamon rolls en verse ananas en aardbeien, besloten we Brynna op een lange wandeling te trakteren. Het was wederom prachtig weer, warmer zelfs dan gisteren. Ik kan met dit weer gewoon niet binnen blijven!

Iedere moederdag gaan we met zijn allen brunchen bij de Ritz Carlton in Tysons Corner. Voor de kinderen is dit ook heel leuk, want er kan getekend en geknutseld worden als het eten op is. De brunch is werkelijk exquisiet: caviaar, zalm, allerlei gerookte vis, enorme garnalen, filet mignon, allerlei salades en natuurlijk de lekkerste desserts. Dit alles met een glaasje champagne of een mimosa. Het toppunt van luxe! We genieten er dan ook allen met volle teugen van.

Het grappige bij de Ritz is, dat een van de restaurant managers Nederlands is. We hebben dus altijd een gezellig praatje met hem als we er eten. Er werken daar trouwens veel Europeanen, ook een Italiaanse en een Poolse, zagen we.

Verder hebben we lekker rond het huis gespeeld, onder anderen met Kai's "Horseshoes", die hij voor zijn verjaardag kreeg. Kai en ik deden ons best, maar Rick was duidelijk de beste. Het is niet eenvoudig, die zware dingen te gooien!

Ik heb mijn stapel Margrieten wat bijgelezen en vanavond een gezellig wijntje gedronken met mijn buurvrouw Wendy. Als ik met haar praat, verbaas ik me altijd hoe anders levens kunnen zijn. Ze is 3 maanden ouder dan ik en heeft een zoon van 19, die het ze niet makkelijk maakt.

Het was weer een heerlijke (moeder)dag! En mijn blog is nu meer dan 10000 keer gelezen! Bedankt allemaal voor de interesse!

0 reacties: