Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, mei 06, 2004

Saskia had vandaag eigenlijk een schoolreisje, naar het Occoquan Bay National Wildlife Refuge. Ik zou in mijn eigen auto meegaan. Maar Saskia heeft een erge verkoudheid en voelde zich vanochtend zeer matig en ook wat misselijk. Dus heb ik haar maar thuis gehouden. Erge zin in die "field trip" had ik toch niet.

Na een paar uur voelde Saskia zich wel wat beter en gingen we naar het W&OD pad en ik bond Saskia haar skates onder en liep zelf met Brynna achter haar aan. We liepen ongeveer anderhalve mijl, voor we teruggingen. Op de terugweg zag Saskia precies waar ze op gehoopt had: een ree heel dichtbij. De herten hier zijn duidelijk aan mensen gewend, want ze blijven rustig door eten. Saskia vond ook een mooie rups (die we toch maar hebben laten lopen, ondanks de verleiding hem mee te nemen) en ze was helemaal onder de indruk van de Kardinalen, die vlak voor haar op het pad neerstreken. Het zijn ook echt mooie vogeltjes!

Het werd vandaag 28 graden en dus is het voor Nederlandse begrippen zomer. Voor ons is dit nog lekker lenteweer, een aangename temperatuur, niet te warm. In de zomer zal het regelmatig boven de 30 graden worden en flink vochtig en dat voelt pas echt "zomers". Dit is nog koel.

Deze week is het op de scholen "teacher appreciation week". Hiervoor worden allerlei speciale dingen gedaan voor de leerkrachten. Bij Kai en Saskia's school werden de auto's van het onderwijzend personeel vandaag door de ouders gewassen. Verder nemen de kinderen iedere dag speciale dingen mee voor hun lera(a)r(es). Ik vind het wel een goed initiatief, het laat de kinderen ook zien, dat hun teacher zich veel voor hen inzet. Vorige week werd de administratieve afdeling in het zonnetje gezet. Zo voel je je zeker gewaardeerd, als je welgemeende bedankkaarten van kinderen krijgt! Helaas is Saskia's lerares deze week niet op school, omdat ze vorige week geopereerd moest worden. Dus ga ik dit weekend met Saskia een leuk cadeautje voor haar uitzoeken. Dat kan ze dan maandag geven, want het is een lief mens en een heel goede teacher.

Nu gaan we de laatste aflevering van "Friends" kijken. Snik! Tien jaar lang hebben we genoten van deze serie. Het zal vreemd zijn geen nieuwe afleveringen meer te krijgen. Ik ben benieuwd wat de sterren nu gaan doen. Over een uur is het afgelopen met de serie! Ik weet, dat Nederland nog een jaar of zo achterloopt, dus ik zal geen details erover schrijven.



0 reacties: