Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, mei 26, 2004

Vannacht om 1 uur kwamen mijn zusje, mijn 2 jarige neefje en een collega van mijn zus uit Boston aan. Mijn zus en haar collega hadden vandaag werk in Maryland en ik paste op mijn neefje.

Ik had hem bijna gehouden! Wat een schattig jochie! Hij is werkelijk een heel makkelijk kind, weet zichzelf (voor een net twee jarige (22 maart)) heel goed bezig te houden en praat heel goed en verstaanbaar in beide talen.

Toen zijn moeder weg was, heb ik hem in de auto gezet en zijn we naar het W&OD pad gegaan. Daar hebben we eerst de oude rode locomotief beklommen, belaagd door de zwermende cicades, die Stefan "monsters" noemt en lekker samen wil knijpen.

Daarna hebben we 3 mijl op het pad gelopen en, behalve de vele vlinders (en cicades), hebben we daar ook een tijdje staan kijken hoe een schildpad het pad overstak. Ik blijf erbij, ik heb dit pad nu tientallen keren gereden of gelopen, maar iedere keer is het weer anders, ik had er nog nooit een schildpad gezien. En een mooi gekleurde ook nog!

Op de terugweg gingen we langs Great Harvest Bakery, waar Stefan een stukje appel-bosbes brood kreeg en ik daar een (nog warm!) van kocht, want hij vond het zo lekker. Nu is er nog maar een stukje over, de rest is voor het grootste deel in Stefans buik verdwenen!

Nu zijn ze alweer onderweg naar Boston. En wie weet wanneer we ze weer zien, dat vind ik het moeilijke altijd! Hopelijk hebben ze geen last van de zware onweersbuien bij Baltimore.

Meer en meer mensen, inclusief regeringsfunctionarissen, zetten hun vraagtekens bij de terreur waarschuwingen van de regering Bush. Het is ook wel toevallig, dat Bush wat Irak betreft op allerlei manieren onder vuur ligt en er nu weer een terreur dreiging wordt uitgezonden. Het is zo al vaker gebeurd tijdens zijn presidentschap op precaire punten. Maar aan de andere kant blijft oplettendheid, vooral van de regering, natuurlijk ontzettend belangrijk. Het is moeilijk te weten wat ervan te denken...

Misschien wel leuk om te vermelden, dat Fairfax County nummer 10 is op de lijst van beste (maar verreweg het dichtstbevolkte) plaatsen om te wonen op deze lijst.

Vanavond kijken we naar de finale van American Idol. Een leuke show, maar jee, wat kunnen ze zoiets uitrekken!

0 reacties: