Onze webcam

Cul-de-sac Cam

donderdag, mei 27, 2004

Vanochtend belde Christine op, dat ze geen zin had om naar de sportschool te gaan. Nou, ik ook niet! Sinds het weer zo mooi is, heb ik de grootste moeite me daar binnen te slepen. We besloten de cicades te negeren en hier in de buurt een fikse powerwalk te maken. Helaas lieten de cicades zich niet negeren en moest Christine er een heel stel van mij afslaan, waarom ze mij zo leuk vinden weet ik niet!!

Vanaf 8 uur vanochtend hebben we hier al timmerlui. Ze maken een kast op onze zolderkamer. Het is nu 20:41 en ze zijn nog bezig! Meer dan 12 uur dus al!

Er was zoveel gaande in huis, dat ik het maar zoveel mogelijk ontvlucht ben. Een haakje aan Kai's nieuwe beugel was losgegaan, dus moesten we eerst naar de orthodontist. Saskia moet nu in juni ook komen, haar tanden zijn inderdaad ontzettend onregelmatig.

Katja moest voor een vriendinnetje een cadeautje kopen bij de Mall en Kai en Saskia hadden beiden geld gekregen van hun grootvader, dat ze popelden om uit te geven. Dus ik ging met Saskia naar Children's Place, waar ze een aantal leuke, kleurige dingen vond in de uitverkoop (die hier al voor zomerartikelen is begonnen!) en daarna naar Build A Bear, waar ze een hond uitzocht.

Kai en Katja gingen intussen naar FYE om CD's uit te zoeken. Als ze willen zijn ze de beste vrienden! Na nog een pretzel bij Auntie Anne's Pretzels gehaald te hebben, begaven we ons weer naar huis. Ik vind zulke uitjes met de kinderen dolgezellig.

Morgen ga ik Annelies ophalen bij het treinstation in Alexandria, zij komt tot 17 juni bij ons logeren. We zien ernaar uit!

Morgen begint ook de grote uittocht voor Memorial Day weekend, traditioneel het eerste "zomer"weekend. Iedereen trekt naar het strand! Wij hebben dat een paar jaar gedaan, maar je staat urenlang in de file, echt een ramp! Dit keer gaan we uitjes doen, maar niet naar de kust. Die houden we voor later!

0 reacties: