Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, juni 04, 2004

Ach ja, het zou ook te mooi zijn als we iedere dag stralend weer zouden hebben. Een dag per week een regendag moet kunnen. Dat was dus vandaag. Nou ja, het regende zo af en toe, niet de hele dag, maar het was wel een verschil met gisteren, want het werd maar 18 graden.

Katja moest haar mondelinge eindpresentatie voor Spaans vandaag doen en had daarvoor besloten, dat ik haar poes Sushi naar school zou moeten brengen. Dus Annelies en ik begaven ons om kwart voor een naar de school, waar we maar vreemd werden aangekeken met onze poezentaxi. Arme Sushi! Die vond het helemaal niets en mauwde Katja's hele presentatie zielig. De Spaanse lerares vond het prachtig, dat de poes haar les kwam opvrolijken, maar gaf Katja toch maar een B voor haar presentatie.

Omdat we sinds zondag, na onze wandeling in het Shenandoah National Park, al 10 teken van Brynna hadden afgehaald, brachten we haar vanmiddag maar naar de dierenarts, om zeker te zijn, dat ze nu tekenvrij was. Daar vonden ze nog 2 teken op haar en we kregen een speciale anti-teken halsband mee voor haar. Hopelijk krijgt ze geen ziekte van al die teken, die zich in haar vast hadden gezet!

Annelies wilde voor haar notebook een webcam kopen, dus was de volgende stop Microcenter, een enorme zaak met computer spullen. Ze vond er een schattig klein Creative webcammetje.

Toen Saskia uit school kwam zijn we naar de nagelstudio gegaan, waar Annelies voor het eerst in haar leven gel nagels heeft laten doen met een French manicure. Saskia kreeg blauwe nageltjes en ik heb palmbomen op de mijne staan, lekker zomers. Het was een leuk iets om op een druilerige dag te laten doen!

Vanavond werd de half jaarlijkse "Sock hop" en ice cream social gehouden op de school van Kai en Saskia. Een sock hop is een jaren 50 dans, die op de sokken werd uitgevoerd. De DJ was enthousiast en deed allerlei dansjes met de kinderen en een paar ouders. Het was grappig te zien, hoe de helft van de ouders meedanste en de andere helft (waaronder wij, ik was te moe om te dansen en het was er vochtig warm) langs de kant toekeek. Het ijs smaakte heerlijk koel in het klamme, vochtig warme school cafetaria. Hoewel het grappig was om iedereen weer te zien en te kijken hoe er gedanst werd, was ik blij toen Saskia naar huis wilde. De koele lucht buiten voelde lekker om doorheen te lopen naar huis.

Toen we op dinsdag bij het World War II Memorial waren viel ons op, dat er heel veel persoonlijke dingen waren neergelegd, zoals foto's, medailles, gedichtjes en dergelijke. Vandaag werd bekend, dat de National Park Service die dingen toch gaat bewaren, er werd eerst gezegd, dat ze dat niet zouden kunnen doen. Over de afgelopen 20 jaar hebben ze meer dan 80.000 artikelen van de verschillende memorials bewaard!

0 reacties: