Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, juni 07, 2004

Ah, those lazy days of summer! Het voelt nu al als vakantie, warm genoeg 's ochtends om zo naar buiten te lopen of op het dek te ontbijten en 's middags om naar het zwembad te gaan.

Annelies besloot er vandaag alleen op uit te gaan en heeft de benen uit haar lijf gelopen. De straatblokken in Washington zijn namelijk gigantisch en wat "maar" 10 straten lijkt, blijkt een hele wandeling te zijn, zeker in warm weer. Morgen komt Reagan hier twee dagen in het Capitool liggen en dan zal de stad bijna onmogelijk te bereiken zijn, dus ze had een goede tijd gekozen om het Capitool en dergelijke te gaan bekijken.

Ik ben vandaag, met uitzondering van de step klas, die ik vanochtend deed, ontzettend lui geweest. Maandag is een halve dag voor de school van Kai en Saskia en dus werd er al om 1 uur gevraagd of ze naar het zwembad konden. Vroeger betekende dat als een havik opletten op de kleintjes, maar sinds vorig jaar zwemt Saskia ook goed genoeg, dat ik er alleen maar voor de "sier" bij ben. Ik heb dus heerlijk gelezen in een luie stoel en gekletst met vriendinnen, die ook kwamen. Nou, dat was me een vermoeiende middag! Ik voelde me er bijna schuldig om.

Vanavond was het "Night at the Arts" bij de school van Kai en Saskia. Het hele jaar door worden allerlei kunstvormen onderwezen (muziek, zowel zang als instrumenten, handenarbeid, tekenen, textiel enz.) en vanavond konden de ouders zien wat de kinderen dit jaar weer gepresteerd hadden. Iedere maand wordt er door ouders over een artiest onderwezen, een programma, dat "Artsmart" heet. Ook hiervan zagen we de vruchten, ieder kind maakt kunstwerken in de trant van de onderwezen artiest. Saskia leidde ons vol trots rond, erg leuk!

Het is werkelijk heerlijk weer buiten en de vuurvliegjes lichten de avond op. Zomer is hier!

0 reacties: