Onze webcam

Cul-de-sac Cam

dinsdag, juni 29, 2004

Kan weer perfect zijn? Zo ja, dan was het dat vandaag! Staalblauwe hemel, zo af en toe een wit wolkje, bijna geen vochtigheid en een temperatuur van 28 graden met een lichte wind. Wat wil je nog meer? En volgens het weerbericht wordt het de komende paar dagen net zo!

Christine en ik konden niet binnen gaan oefenen in dit weer, dus liepen we en liepen we. Ik sta altijd weer versteld hoe je hier eindeloos en gevarieerd kunt wandelen. Veel mensen hebben de prachtigste tuinen, die iedere keer weer andere bloemen tentoonspreiden. Waarom heb ik dat talent nou niet van mijn vader geerfd? Ik ben al blij als de tuin niet door onkruid wordt overgenomen! En de tuinen zijn hier van zo'n formaat, dat die mensen echt uren en uren erin door moeten brengen om zo'n resultaat te verkrijgen. Mij niet gezien, ik zit dan meteen onder de muggenbulten!

Toen ik thuiskwam lag er een dik pakket uit Europa op onze stoep. Joepie! Mijn bestelling Suske's en Wiske's is aangekomen! Acht van de nieuwste boeken! Ik ben dol op die strip en Jan, Jans en de Kinderen.

Maar voordat ik kon gaan lezen had ik Kai en Saskia beloofd op zoek te gaan naar nieuwe wandelschoenen voor hen. Dus eerst naar Payless Shoesource. Helaas (want hij is lekker goedkoop) denk ik dat we die zaak kwa smaak aan het ontgroeien zijn, want we vonden er niets vlots voor Kai of Saskia.

Gelukkig ligt Hudson Trail Outfitters ernaast en vond Kai daar een perfect stel sportschoenen. Hij heeft inmiddels een grotere maat dan Rick! Voor Saskia hebben we genoeg schoenen, gelukkig, want Hudson Trail heeft geen kinder schoenen.

Als je van sporten en reizen houdt is Hudson Trail Outfitters een Mecca! Ze hebben alles van kleding tot tenten tot kayaks. Ik vond er ook een rugzak met speciaal laptop deel en een toilettas. Uren zou ik daar door kunnen brengen!

Toen ik weer thuiskwam trof ik helaas Katja ziek aan. Ze had erge hoofdpijn en gaf over. Niet goed zo vlak voor een grote reis! Hopelijk is het iets wat ze gegeten had en krijgt de rest het niet, want dan hebben we wel een probleem. Het lijkt erop, dat het geen virus of zo is, dus blijf ik maar schietgebedjes zenden!

0 reacties: