Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juni 30, 2004

Nog zo'n "picture perfect" weer dag! Morgen schijnt het weer vochtiger en warmer te worden, maar wat mij betreft prima, het kan me niet warm genoeg zijn!

Vanochtend hebben Kai, Saskia en ik een fietstocht van ongeveer 13 mijl gemaakt. Saskia fietst dan op een soort kindertandem achter mij aan, best wel zwaar voor mij, want ze trapt natuurlijk lang niet altijd mee. Maar het geeft ons wel de gelegenheid een fikse rit samen te maken, op haar eigen fiets lukt dat nog niet. De kinderen vinden het fietspad net zo prachtig als ik en riepen iedere keer enthousiast "Cardinal", als er een rood vogeltje overvloog of "Chipmunk" als er weer eens eentje overstak. Trouwens, ik heb 3 weken lang Annelies een chipmunk willen tonen en dat is niet gelukt en vandaag zagen we er zeker 10!

Op de terugweg zijn we voor een wc stop en lunch spullen bij Whole Foods binnengegaan. Saskia koos een bagel met kwark, ook interessant. Beide kinderen zagen zoveel lekkers, dat we niet op de fiets mee terug konden nemen, dat ze me smeekten later op de middag weer terug te gaan (onder anderen het equivalent van Danoontjes, cake en bosbessen maiskoek).

Na de lunch hadden de meisjes en ik een afspraak om onze nagels te laten doen. Omdat het over een paar dagen 4 juli is, dus onafhankelijkheidsdag hier, heb ik nu rood-wit-blauwe nagels en op 1 nagel de Amerikaanse "vlag". Leuk! Ik zie er naar uit die dag in San Francisco te vieren!

Na de beloofde stop bij Whole Foods haastten we ons naar huis, want Rick wilde de twee oudsten meenemen naar Spiderman 2, die vandaag uitkwam. Saskia en ik gingen naar het zwembad, want zij wilde liever met haar vriendinnetjes spelen. De mening over Spiderman 2 hier is: leuker dan de eerste!

Omdat we een vlucht van 6 uur tegemoet gaan vrijdag besloten we naar Best Buy en Borders te gaan om dingen voor de kinderen en onszelf te vinden om ons te vermaken. Natuurlijk lukte dat prima en we gaven meer uit, dan we wilden, hopelijk heb ik dan nu een rustige vlucht, want meestal ben ik de hele tijd bezig met Saskia. Voor mezelf vond ik een boek met mooi te fotograferen plekjes in en nabij San Francisco en de nieuwste Baby Blues strip. Borders en Best Buy, twee gigantische winkels, de een vol boeken, de ander vol electronica, liggen naast elkaar en erbij ligt het restaurant Bertucci's (hee, het is de mall van de "B"'s!). Dit is een heel erg lekker Italiaans restaurant, waar we van te voren een hapje aten. En nu zit ik, bij volle maan, naar het spektakel van de vuurvliegjes in de bomen te kijken, ik kan daar geen genoeg van krijgen!

1 reacties:

Anoniem zei

And because of this idea alone in the year the company introduced its first ever ski wears such as ski jackets as well as ski pants and ft . wears [URL=http://www.thenorthfaceoutletstores.net/#968]north face clearance[/URL] to offer safety and comfort to ski lovers. Since years pass by with the rise of the different outdoor merchandise, come late s and also early s [URL=http://www.thenorthfaceoutletstores.net/#968]north face clearance[/URL] while using rise of wilderness chic, the company became a well-known brand featuring its popularity became known on the list of youth and college students.