Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zaterdag, juni 05, 2004

Ronald Reagan is overleden. Ja, dat doet me vreemd genoeg toch veel. Hij was president toen ik naar dit land verhuisde en het is toch weer een afsluiting van een tijdperk, ook al was hij al jaren ziek met Alzheimers.

Katja hoopte al meteen, dat ze maandag een vrije dag zou krijgen, maar dat kan ze wel vergeten. Een ex-president is geen koninklijk figuur.

Het weer doet op de weekends op het moment niet erg zijn best en het regende dat het plensde vanmorgen. Ik liet me er niet door weerhouden en ging heerlijk door de plassen lopen met Brynna. Soms is dat ook wel heel lekker en nu zullen we de zon weer des te meer waarderen.

Mallory, Christine's dochter, had om 1 uur de zomeruitvoering van haar dansschool. Christine had Saskia, Annelies en mij ook uitgenodigd en eerlijk gezegd gingen we er uit een soort plichtsgevoel heen. We verwachtten wat knullige schooldansjes, die alleen de ouders kunnen verteren, je kent het wel.

Tot onze grote verbazing echter was het een professioneel in elkaar gezette productie met enorm goede jazz, tap en ballet nummers van Encore Performers. Met de schooldansjes er tussendoor, maar ook die waren erg leuk gedaan. We keken twee uur lang naar heel goede choreografie en prachtige kostuums!

Vanavond hebben we bij Christine en Chuck gegeten, hamburgers van de grill. Hun buurvrouw had aardappelsalade en wortelsalade gemaakt. Het is hier erg de gewoonte om een gerecht mee te nemen, als je ergens gaat eten. Ik had geen tijd voor koken, dus ik zorgde voor de chips en borrelnootjes (die zijn hier niet te krijgen en iedereen is er dol op). Het ging er allemaal heel goed in!

0 reacties: