Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juni 02, 2004

Toen Annelies hierheen kwam, had ze haar koffers in Richmond achtergelaten, in de veronderstelling, dat de mensen waar ze daar logeerde, op maandag hierheen zouden komen. Door omstandigheden lukte dat niet en dus bevonden we ons, nadat ik gauw thuis geoefend had, om 11:15 op weg naar Richmond.

Ik ben helemaal niet gewend om lang achter elkaar te rijden, dus ik moet eerlijk zeggen, dat ik flink tegen de 2 uur heen en 2 uur terug opzag, vooral ook, omdat we weinig tijd hadden om onderweg even te rusten.

De snelweg naar Richmond is breed, recht toe, recht aan en doodsaai. De natuur langs de weg is wel heel mooi, maar na een tijdje heb je genoeg groen gezien en zou een stadje of boerderij ook leuk zijn. Maar Virginia is in dit gebied dicht bebost en nergens zie je door de bossen heen. Je rijdt twee uur lang door een groene gang, als het ware.

Gelukkig kletsten we gezellig onderweg en kwamen ondanks een keer misrijden (stommiteit van mijn kant) na ongeveer 2 uur bij het huis van onze vrienden aan. Helaas was er niemand thuis, dus besloten we bij Chili's lunch te gaan eten, want we waren er vroeger, dan ik had gezegd.

We hadden een lekkere lunch daar, Annelies had een heus zuidelijk gerecht: country fried steak (ze had country fried catfish besteld, maar er was iets misgegaan in de vertaling) en ik een vegetable smoked cheese quesadilla.

Toen we klaar waren, probeerden we het huis nogmaals en nu was er wel iemand, dus haalden we de koffers op. Meteen daarna begonnen we aan de terugweg, die sneller leek te gaan dan heen. Om 4 uur waren we weer thuis. Ik was doodop!!

Vanavond zijn Rick en ik uit eten gegaan bij een nieuw Frans restaurant in Fairfax. Het was lekker eten, maar de stoelen waren martelwerktuigen! Intussen pasten Lauren en Annelies op en waren alle kinderen klaar met hun huiswerk toen we thuiskwamen!

Hieronder een paar foto's van gisteren, zoals beloofd:

0 reacties: