Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juli 11, 2004

Daar zijn we dan weer, terug in "hot and muggy" Virginia, met de klank van donder op de achtergrond terwijl ik dit schrijf. "Muggy" is zo'n typisch Amerikaanse uitdrukking voor stomend heet. Het was vandaag een typisch zuidelijke dag: heel vochtig en warm, muggy, dus.

En nu verwachten we zwaar onweer en morgen meer. Maar het is toch weer heel lekker om terug te zijn in de hitte! Ik zou in San Francisco niet willen wonen, het is er te koud voor mij met mijn fibromyalgie. Maar dat wil niet zeggen, dat ik het geen fantastische stad en omgeving vond!

Natuurlijk is de eerste dag terug van een reis er altijd een van uitpakken en opruimen. We hebben een beetje jet lag, want we sliepen vannacht pas om 2:30 en vanochtend om 10 uur belde Christine ons wakker.

Zij en ik hebben door de hitte 2 uur lang gelopen, helemaal bijgekletst zijn we. Een week zonder beste vriendin is best lang!

Met lunchtijd hadden we natuurlijk niets in huis, hoewel we dachten op tijd bij Peapod te hebben besteld belden die al vroeg op, dat ze meer dan een uur achter liepen op hun schema. Maar niet getreurd, Subway is dicht bij en we kregen heel gezonde roast beef wraps.

Helaas vonden we uit, dat we te laat waren om vuurwerk voor oud en nieuw te kopen! Voor 4 juli zijn er altijd allerlei vuurwerk verkoop standjes, maar die zijn nu al dicht en verder wordt er in Virginia geen vuurwerk verkocht! Oh jee! Nu hoop ik, dat op weg naar Atlanta of op de terugweg volgende week iets kunnen vinden, want een oud en nieuw zonder vuurwerk is niet hetzelfde! In het ergste geval rijden we t.z.t. naar West Virginia, waar je het wel het hele jaar door kunt krijgen.

0 reacties: