Onze webcam

Cul-de-sac Cam

woensdag, juli 14, 2004

Na een ontzettend wilde weer middag zit ik hier naar een van de mooiste zonsondergangen te kijken, die ik hier gezien heb! Hier in Virginia zitten we vaak precies op de grens van de warme, vochtige lucht uit het zuiden en de koelere, drogere lucht uit het noorden. En als zo'n noordelijk koufront dan langskomt, zoals vanmiddag, dan is het natuurlijk vuurwerk geblazen! Ik was een tijdje bang voor een tornado bij ons, zo hard waaide het en de bliksem en donder volgden elkaar zonder ophouden op. Saskia was er flink bang van. Het is altijd heel spectaculair, zulk weer. Niet ver hier vandaan was er een "tornado warning", wat betekent, dat de kans groot is, dat een tornado zich zal vormen. De temperatuur viel van 92 graden Fahrenheit (33 graden Celsius) naar 69 graden F (21 graden C) binnen het half uur! Morgen moet het prachtig weer worden, 28 graden met lage vochtigheidsgraad, dankzij het natuurgeweld van vandaag. Ik herinner me nu nog mijn eerste onweer hier in Virginia 20 jaar geleden! Ik had nog nooit zoiets meegemaakt in Nederland!

Na het onweer heb ik Kai en Saskia meegenomen, Vienna in. Kai spaart hard voor een digitale camera en heeft nog maar een paar tientallen dollars nodig. Er is hier een winkel, EBGames, die gebruikte Gameboys en Gameboy spelletjes terugneemt en daarvoor (minimaal) betaalt. Kai had heel wat spelletjes, die hij uitgespeeld had en ook een paar oude Gameboys. Tot onze verbazing ving hij daar bijna $60 voor! Nu heeft hij dus genoeg voor zijn beoogde camera de Canon SD10. Ik ben trots op hem, want hij heeft hier jaren voor gespaard.

Na het tanken met mijn Speedpass bij Mobil (de benzine is hier beduidend goedkoper, dan in Californie, daar betaalden we $2,25 per gallon, hier is het $1,96!) was de volgende stop Blockbuster's om video's voor de autoreis naar Atlanta uit te kiezen. Je kunt er zoveel huren als je wilt, wij dus 10, ze moeten allemaal volgende donderdag voor 12 uur terug zijn, aangezien wij woensdag thuis zullen komen precies goed. Het wordt wel steeds moeilijker om video's te vinden, bijna alles is nu dvd. Misschien moeten we de videorecorder in de van laten vervangen door een dvd speler, die neemt ook nog eens minder plaats in.

Zodra ik thuiskwam moest ik Katja en Leah naar de bioscoop rijden. Daar gingen ze naar White Chicks met een paar jongens (geen officiele vriendjes, maar beiden zijn "in trek" so to speak). Ik zal nog mijn handen vol hebben met ze in Atlanta! De hormonen zijn in volle gang en het zijn beiden bijzonder leuke meisjes om te zien! Katja's review over White Chicks was overigens maar so so.

Iedereen vermaakt zich op het moment, dus is het een prima moment voor mij om lekker in bad te gaan (we hebben een whirlpool bad). Rick heeft laatst een flat screen tv gewonnen, die hij in de badkamer heeft opgehangen, dus ik kan heerlijk tv kijken terwijl ik baad. Hmmmm!!!

0 reacties: