Onze webcam

Cul-de-sac Cam

zondag, juli 25, 2004

Op sommige dagen is ons leven helemaal niet avontuurlijk en breek ik er mijn hoofd over wat ik nu eens zal schrijven in mijn blog. Dit weekend is dat zo. Het is tot nu toe een ongewoon koel en regenachtig weekend en omdat we zoveel gereisd hebben de laatste tijd is het een rondlummel en huishouden weekend geworden.

Natuurlijk is schrijven over hoe ik de kattenbakken heb uitgeschept, de kattennageltjes met Softpaws heb bekleed en de was heb gedaan absoluut niet interessant.

Gisteravond zijn we bij Christine en Chuck gaan eten en het was gelukkig lekker genoeg weer om buiten te zitten. Zij hadden een smoker gekocht en we hebben heerlijke gerookte varkenshaas en gerookte zalm gegeten. Je kunt in zo'n smoker van alles maken, sommigen zijn zelfs groot genoeg om een heel varken in te doen! Vooral in het zuiden zijn de smokers populair om er de echte bbq in te maken. Chuck is een ware Texaan en genoot duidelijk van zijn nieuwe speeltje.

Verder heb ik net mijn foto's uit Atlanta net online gezet, ze zijn hier te bewonderen. Ik heb een nieuw account moeten aanmaken bij Webshots, omdat het oude bijna aan de limiet van 3000 foto's zat!

De rest van de middag ga ik me bezighouden met het naar het Engels vertalen van mijn reisverslagen. We hopen morgen de zon weer te zien!

0 reacties: