Onze webcam

Cul-de-sac Cam

maandag, juli 12, 2004

We zijn net terug van een gezellig etentje bij McCormick and Schmick's. We hebben onze vriendin Lauren, die jarenlang voor ons op de kinderen en het huis heeft gepast, mee uit eten genomen, want ze gaat op 22 juli naar San Diego verhuizen. We zullen haar ontzettend missen en niet alleen vanwege het babysitten en dergelijke, maar gewoon omdat ze een heel positief en vrolijk iemand is, die ontzettend veel om onze kinderen geeft. Het is werkelijk bijzonder, de relatie die ze met Katja, Kai en Saskia heeft. Maar goed, dan hebben we weer een reden om naar de westkust te vliegen!

Als voorafje bestelden we twaalf rauwe oesters uit verschillende delen van Canada en de VS. Lauren had nog nooit oesters geprobeerd, dus introduceerden we die bij haar, ze vond ze erg lekker. Ik ben op een oester kick, in Californie heb ik ze ook eindeloos gegeten.

Verder ben ik vandaag met Kai en Saskia naar Best Buy, Borders en Toys R Us geweest, want beiden zijn uitgenodigd voor zwembad verjaarspartijtjes van vriendjes en vriendinnetjes volgende week. Kai is bovendien aan het sparen voor een digitale camera, maar zag bij Best Buy, dat hij nog even door moet sparen voor degene, die hij wil.

Katja besloot vandaag zich te gaan vervelen. Echt een tiener! De hele reis klaagde ze, dat we haar de hele tijd van haar vriendenkring wegnemen door zo vaak op reis te gaan en de eerste dag terug verveelt ze zich! Ik heb haar er eens flink mee geplaagd, maar het heeft me ook gesterkt in mijn overtuiging, dat de excursies en reizen nodig zijn om hun breinen wakker te houden tijdens de wel heel lange zomervakantie hier!

Het weer blijft compleet zomer: heet met onweersbuien. Als ik zo de weerberichten en klaagzangen uit Nederland lees voel ik me wel zeer bevoorrecht!

Intussen wordt er steeds meer over de Democratische conventie bericht, die 26 juli in Boston van start gaat. Nu Kerry een "running mate" heeft gekozen zijn de analyses niet van de lucht en worden er van beide kanten pijlen gegooid. Het zal nog wat worden! Nu heeft Kerry de voorsprong, maar er kan nog van alles veranderen.

Mijn zusje werkt in Boston (woont een uur erbuiten) en zegt helemaal gek te worden van alle veiligheidsmaatregelen! Ze zullen die week niet normaal naar hun werk kunnen gaan.

Het laatste nieuws is dat Ron Reagan, Ronald Reagans zoon, bij die conventie een speech zal houden over het onderzoeken naar de stamcellen van embryo's (ik hoop, dat ik dat goed vertaald heb). De Reagans zijn het helemaal niet met de Bush regering eens wat dat betreft. Toch interessant, dat de zoon van een pas overleden Republikeinse president bij de Democraten gaat spreken.

0 reacties: