Onze webcam

Cul-de-sac Cam

vrijdag, augustus 06, 2004

Na wekenlang snikheet en vochtig weer te hebben gehad, werd het vandaag "maar" 25 graden en het mooiste weer wat je je kunt indenken!

Berend-Jan, mijn broer, en ik besloten daarvan gebruik te maken door een mooie fietstocht te maken op het W&OD pad. Dit was nieuw voor BJ en al het groen en de gekleurde vogels maakten net zoveel indruk op hem als het altijd op mij maakt. Helaas zagen we geen ander wild, waarschijnlijk omdat het vanwege het mooie weer flink druk was in vergelijking met andere dagen.

Op de terugweg stopten we bij de Great Harvest bakkerij om een vers wit brood te kopen. Hun witte brood is verschrikkelijk lekker en het was ook na de lunch schoon op!

Vanmiddag hebben BJ en ik boodschappen gedaan bij Giant en zag hij hoe het "self checkout" systeem werkt. Zij hebben dat nog niet in hun buurt in Ottawa.

De rest van de middag hebben we heerlijk in het zwembad gespeeld. Het was koel buiten het water, maar het water was heerlijk warm!

Katja bood vanavond vriendelijk aan op haar neefje en nichtje en Saskia te passen, zodat de vier volwassenen gezellig samen uit eten konden. We besloten naar McCormick and Schmick's te gaan, waar we enorme Canadese oesters aten en lekkere berry cobbler als dessert.

Helaas gaan ze morgenochtend vroeg alweer weg naar hun vakantiebestemming, Avon, North Carolina. Het is altijd weer moeilijk afscheid nemen, want we zien elkaar maar een paar keer per jaar.

0 reacties: